Отидете към основна версия

4 211 44

Българските кремълци

  • борис немцов-
  • убийство-
  • путин-
  • кремъл

България е най-кремълската страна, освен Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във връзка с убийството на Немцов, основната теза на бг русофилите е, че е изключено убийството да е поръчано от Кремъл/Путин, защото това би била напълно излишна провокация,която нанася огромни щети на Кремъл/Путин. Според тях Путин няма никакъв интерес да убива Немцов и е

възможно убийството да е сигнал за преврат срещу президента,

организиран от недоволни олигарси, засегнати от икономическитесанкции.

Въпреки, че е малко вероятно Немцов да е убит по пряка заповед на Кремъл /най-вероятно е убит от някоя от полувоенните/путинистки организации, групи и прочие, които са десетки в Русия, за да угодят на господаря си/, именно Кремъл/Путин имат най-голяма полза от престъплението.

Поради простата причина, че огромното мнозинство от руснаците /най-малко 86% от тях, които днес според последните проучвания подкрепят П./, СЕГА ЩЕ СЕ СПЛОТЯТ още повече зад Кремъл. СЕГА, не по-малко от

90% от руснаците вече са убедени, че това е провокация,

организирана от руската опозиция, майдановците, бандеровците, Киев, ЦРУ и пр. Т.е. въпросът, cui bono, за кого е изгодно, има ясен, точен и категоричен отговор: Кремъл/Путин имат полза от убийството, тъй като това сплоти дори още повече многомилионното руско стадо в огромната му подкрепа за Путин/Кремъл.

Но с любопитство и с изследователски интерес наблюдавам поведението на русофилите. /България е най-кремълската страна в света, освен Русия – не по-малко от 60% от българите сега подкрепят Кремъл/Путин, т.е. поведението на бг русофилите е представително/показателно за изследователя/.

Бг кремълците успяха да паднат дори още по-дълбоко в калта, успяха дори още повече да се опозорят и да се превърнат дори в още по-големи негодници и маскари. Мислех, че след свалянето на боинга и смъртта на 298 души, това не е възможно, но ето – възможно е!

И това е много опасно – след началото на Прехода и събитията след първите демократични избори, страната никога не е била така категорично разделена: 60% на 40%.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини