Last news in Fakti

2 Март, 2015 10:30 4 196 44

Българските кремълци

  • борис немцов-
  • убийство-
  • путин-
  • кремъл

България е най-кремълската страна, освен Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във връзка с убийството на Немцов, основната теза на бг русофилите е, че е изключено убийството да е поръчано от Кремъл/Путин, защото това би била напълно излишна провокация,която нанася огромни щети на Кремъл/Путин. Според тях Путин няма никакъв интерес да убива Немцов и е

възможно убийството да е сигнал за преврат срещу президента,

организиран от недоволни олигарси, засегнати от икономическитесанкции.

Въпреки, че е малко вероятно Немцов да е убит по пряка заповед на Кремъл /най-вероятно е убит от някоя от полувоенните/путинистки организации, групи и прочие, които са десетки в Русия, за да угодят на господаря си/, именно Кремъл/Путин имат най-голяма полза от престъплението.

Поради простата причина, че огромното мнозинство от руснаците /най-малко 86% от тях, които днес според последните проучвания подкрепят П./, СЕГА ЩЕ СЕ СПЛОТЯТ още повече зад Кремъл. СЕГА, не по-малко от

90% от руснаците вече са убедени, че това е провокация,

организирана от руската опозиция, майдановците, бандеровците, Киев, ЦРУ и пр. Т.е. въпросът, cui bono, за кого е изгодно, има ясен, точен и категоричен отговор: Кремъл/Путин имат полза от убийството, тъй като това сплоти дори още повече многомилионното руско стадо в огромната му подкрепа за Путин/Кремъл.

Но с любопитство и с изследователски интерес наблюдавам поведението на русофилите. /България е най-кремълската страна в света, освен Русия – не по-малко от 60% от българите сега подкрепят Кремъл/Путин, т.е. поведението на бг русофилите е представително/показателно за изследователя/.

Бг кремълците успяха да паднат дори още по-дълбоко в калта, успяха дори още повече да се опозорят и да се превърнат дори в още по-големи негодници и маскари. Мислех, че след свалянето на боинга и смъртта на 298 души, това не е възможно, но ето – възможно е!

И това е много опасно – след началото на Прехода и събитията след първите демократични избори, страната никога не е била така категорично разделена: 60% на 40%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тошибиян

    1 1 Отговор
    вся власть советам
    Сталин навсега
  • 3 emo

    1 2 Отговор
    ti po umen li si ot tezi 60% be
  • 4 любител

    2 1 Отговор
    Докато има такива 60% ще сме на това дередже!
  • 5 Toрино

    2 2 Отговор
    Хахаха...Путлер е наи-голямата заплаха за цивилизацията...Но пак си остава лаино от КГБ...
  • 6 Куйо

    2 2 Отговор
    Мецепродавците пак са сочили да защитават монголоидния Хитлер. Чудя се, дали го правят само за пари, или защото мозъкът им е като г*з -- само с една гънка в средата за равновесие.
  • 7 раптор

    1 4 Отговор
    Добре бе! Аз не мога да разбера какво толкова ви бърка Путин?!? Човека възстановява силата на Русия... Украйна е гнила страна в която живеят доста много етнически руснаци - мал шанс за украинците, но те не са си извоювали териториите... Техните територии са начертани от комунистите, без да се взима много под въпрос етническата принадлежност на хората... та в крайна сметка тази реалност, подплатена с американските амбиции за влияние доведоха до неприятната ситуация! Подобни случаи има десетки в бившите соц. страни!
  • 8 999

    3 3 Отговор
    Който нарича руснаците стадо е фанатизирана подлога на САЩ, човек без грам мозък продаващ се като друженичките по околовръстното за някоя и друга банкнота.Колкото България през 80 те имаше полза от покушението на папата толкова и Путин от това на Немцов, той самият го е знаел и затова се е движел свободно но не е знаел на какво са способни тези които са му обещавали Кремъл на тепсия.Освен,че си некадърен журналист си такъв и математик процентите са 85-15 а не 60-40, освен това на гн. л.....ов трябва да му е ясно,че в целият свят се увеличава броят на хората поддържащи Путин защото модела на САЩ за еднополюсов свят е доста сходен с този на Хитлер и хората не го желаят включително и доста американци.
  • 9 кмета

    1 4 Отговор
    Докато има 40% глупци да вярват ,че черния кюнец Откачалки , като меркел ,орланд те ни докараха крах. България никога не е била толкова унизена,слаба и да работиш в англия на картофи и лук ягоди за жълти стотинки и в германия на салата за 3 евро на час по 10 часа , еи хора разберете няма кой да ни помогне ако сам не си помогнем то се видя с вашата измислена демокрация до къде я докарахте хората ни имат за боклуци по света, и вас с платените статии също.
    Преди 15 години идва евреин в едно село в северна България закупил консервения фабрика с работници 500 имената на този евреин не съществуват защото те имат права да си сменят имената това е друга тема както и да е ,та значи евреина тегли от ПИБ банката на Иван костов измекяра 30мнл за модернизиране на предприятието нова поточна линия нови работни места и дрън,дрън .
    К..лето продаде всичко ,остави хората без пари ,взема и отпуснатите 30млн лева и избяга бирда повече не се появи .
    ЗА Немцов евреин който америка го насажда за съветник на Елцин и той пияна гарга ама се усеща и за да се отърве от него го прави Нижегородской област където е богата на фосфор ,титан и цирконий руди,за две години Немцов направил 300млн долара избивал хората на ред сега голям светец няма що ,един евреин по малко.
  • 10 Десислава Димитрова

    4 2 Отговор
    соцносталгиците днес са путиновисти.тва е разликата между нас и европеиците.от там идват разликите в стандартите и възможностите за развитие.докато не се намали тази огромна критична маса обществото ни няма шанс за трайно подобрение и ще се движим надолу.
  • 11 хгфгф

    2 2 Отговор
    СЕГА ЩЕ СЕ СПЛОТЯТ още повече зад Кремъл. СЕГА, не по-малко от

    90% от руснаците вече са убедени, че това е провокация,
    ТОЧНО ТАКА , ДИНСТВЕНОТО ВЯРНО НЕЩО В СТАТИЯТА...ПЛАНА НА ЦРУ НЕ СРАБОТИ ПАК
  • 12 еее

    2 4 Отговор
    хахахахаха Големият Руски опозиционер Немцов 40 000 на траурното му шествието днес в Москва 12 милионен град. Все едно в 12 000 град да излязат 40 човека на ротест хахахаха.

    за справка Варна -500 000 град искара над 15 000 на протестите срещу БОКО

    Това е процента който е против Путин - нищожен само платените американски лакеи под половин % жалка картинка

    все едно ние да ревем за опоскалите България ,,демократи,, Луканов, Желюю, Костов, Костов и Плевню

    Коментиран от #33

  • 13 дъръ

    2 2 Отговор
    Българските МАЙДАНОВЦИ... тия дето скачаха против ч милиард дълг на Орешарски
    А за 27 милиарда дълг с лихвите на Боко за да купува старо натовксо оръжие мълчат

    питам кой?
  • 14 Хахото си ти Огняне

    2 2 Отговор
    Изцепка на поредния, който още не е разбрал истината и за Майдана и за Боинга, но си вярва в своите фантазии и ги натрапва на другите, получил нов повод. Ето това, което пишеш Огняне е затъване в калта. Още нищо не се знае, ама ти, вече си сигурен, че и го тръбиш самодоволно... празната бъчва най-много дрънчи.
  • 15 eee

    2 1 Отговор
    Според бившия зам.финансов министър на САЩ, икономист и журналист Пол Крейг Робъртс убийството на про-американския политик ще се използва за пропагандни цели
    https://alterinformation.wordpress.com/2015/03/01/929491512/
    „Ако Немцов не е убит от ЦРУ, с цел да бъде обвинен Владимир Путин, най-вероятно е бил убит от руски националисти, които са гледали на него като на агент на Вашингтон“, пише Робъртс.

    „Мога да ви кажа едно нещо със сигурност: Путин е прекалено умен, за да попадне в подобни игри на Вашингтон. Нещо повече, Немцов беше една голяма уста, но нямаше никакво влияние над 85-процентната подкрепа, която има руския президент като рейтинг на одобрение. Немцов получаваше средства от НПО-та, финансирани от Вашингтон в Русия. Ако ЦРУ са го убили, то те са убили една от собствените си марионетки“, допълва Пол Робъртс.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ееерр

    2 2 Отговор
    Добрта новина е че Путин се оказа по железен отколкото мислеха Янките ..

    Нито в сиря им се даде
    Нито в Крим
    Нито в Украйна
    НЕ клекна заради санкциите
    Ся остав атака медййно да го плюят само

    И най важното е че русната е с друг манталитет ..американските пропаганди не работят на руска територия,, вупреки някой загуби от санкциите ара уснацит е са наясно че Путин ги пази от освирепялота за ресурси глутница на америка и ес и все още Путин го подкрепят над 85% от руснаците
  • 18 дгдфх

    2 2 Отговор
    да и на ес съюз почна да му идва акъла в главата..
    ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ напрактика заявиха че са дотука със санкциите..
    Сурбия, Унгария , Гърция , Кипър ... са против това да се плюе по Русия

    ЯНКИТЕ ИЗДИШАТ ЯКО ..
  • 19 етеръреъ

    3 2 Отговор
    много скоро до 4-5 г . цяла Европа ще се моли за прошка на Путин и Русия и ще моли за спасение от ислямизацията и джихадистите които Америка ни прокарва и провожда тихо по трелици ..чак сега почнаха да се усещат в европа с протести и бунтове..

    Европа ще с емоли на Русия както се е молила през втората световна да ги освободи ,,но много бързо забравиха

    Коментиран от #21

  • 20 Провинциалист

    2 3 Отговор
    На какви социологически проучвания се позовава автора,не е ясно.Категорично не е вярно това твърдение,аз мисля че демократично мислещите хора в България са мнозинство.А каанския вой,който надават ушанките ме радва.В България за да се оправят нещата, трябва да има закон за лустрацията,задължително гласуване или поне въвеждане на електронно гласуване.Вижте какво се случва в Естония в която живеят доста руснаци.Не се ли изчистим от комунистическата зараза, животът ни ще продължава да е безрадостен,беден и безперспективен,както през последните 70 години/с малки изключения/.А на Русия да се наложи пълна изолация от страна на демократичните държави.Докато руснаците не се осъзнаят и не отстранят фашизоидното джудже и всички заразени с азиатски комунизъм от Кремъл,добро не ги чака.И не само тях за жалост.А на мурзилките в българските сайтове-смешни сте,жалки сте,съжалявам ви и ви мразя,защото сте пречка за доброто на БЪЛГАРИЯ!И най-важното-вие сте предатели!
  • 21 99999999999

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "етеръреъ":

    Точно пък на Русия някой да се моли.Е това е голяма смешка! руски подлоги.
  • 22 1313

    2 2 Отговор
    до коментар 21 от 99999 -знаеш ли че по немските телевизии миналия месец показваха надписи върху руски паметници в Германия -"Елате ни освободете от Америка"

    Коментиран от #26

  • 23 1313

    2 2 Отговор
    до провинциалист- коментар 20-Ами нали сега те управлява запада бре защо нещата вървят все по на зле

    Коментиран от #24

  • 24 Провинциалист

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "1313":

    Не ни управлява запада,а Русия,колко пъти да ви го набиваме в промитите ви мозъци.не се обиждам,радвам се,че злобеете ушанки.
  • 25 дърто

    3 2 Отговор
    българските кремълци.рубладжии да духат борша и на дедо салама
  • 26 99999999999

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "1313":

    Аз през два месеца ходя в Германия,живота и държавата им са толкова уредени,че може би и американците биха живяли с удоволствие в такава държава.В Америка не съм бил,не знам как е там,но много се съмнявам германците да искат от някой и от нещо да ги освобождава.А къде има руски паметници в Германия,може би в бивша ГДР.Но и там се съмнявам нормален германец да пише такава смешка.А между другото сравнявайки ГДР и ФРГ,Северна Корея и Южна Корея ясно се вижда към какво трябва да се стремим.С две думи-далче от Расия!!!!!!!!!!
  • 27 1313

    1 2 Отговор
    до провинционалист -коментар 24-Ами" Герб " каква партия е бе Боко къде ходи в Америка ли или в Москва дане би руски сенатори да идват в София

    Коментиран от #30

  • 28 Тъпо та дрънка

    1 1 Отговор
    Интересно отношение-"многомилионно руско стадо".Жалките краваро подобни родни си мислят,че руснаците са жалко стадо както масата прости и елементарни задокеански говеда.Подценяването на интелигентността на руския народ и сравняването му с най тъпия и деградирал американски такъв говори само за абсолютно непознаване на реалността.А за подкрепата за Украйна-вчера във Франкфурт бях свидетел на жалък "митинг" с преброени от мен 42-участника-основно украински проститутки и сводниците им опитвайки се да вдигат шум без да им бъде обърнато никакво внимание нито от преса,нито от телевизия ,а още по малко от гражданите.
  • 29 1313

    1 1 Отговор
    до коментар 26 от 999999 -Не съм казал че Германия не е уредена ,Германия е най потърпевша от членството в НАТО и Европейския съюз ,а за нашия келепир от НАТО Европейския съюз да не говорим то се видя от година на година все по- бедни сега и заем 16 млрд. да ви е честито заставайте в стойка "Г" трансатлантическото партньорство ще ви клати-вместо да си изнасяхме продукцията за Русия и да си имаме поне някакви приходи.Без мангизи Европата си гледа на нас като на миризливи Българи
  • 30 Провинциалист

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "1313":

    Точно от теб акъл-това ще е под достойнството ми.
  • 31 ДЕДО КУРТИ

    2 2 Отговор
    БЪЛГАРСКИТЕ КРЕМЪЛЦИ ЩЕ ГИ КАЧА НА ДЕДОВИЯ ДА ИМ ИЗСКОЧАТ ЗЪРКЕЛИТЕ ДА МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД

    Коментиран от #38

  • 32 GOST

    2 1 Отговор
    Г-н Драскарев,

    Наричайки "стадо" руския народ в навечерието на 3-ти Март, освен ефира мърсите и собствения си език. Не Ви ли е срам?
  • 33 Бай Миле

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "еее":

    Във Варна на мирно протестно шествие под лозунги срещу монополите и за неплащане на сметки, за смяна на системата в държавата според различни източници излизат между 50 000 и 70 000 души- Къде ги видя тези 15000 хиляди ? Вземи прочети малко преди да тръгне- отново да пишеш глупости 0 ето ти и линк
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_2013
  • 34 агент на ДСто

    1 2 Отговор
    Г-н Дъскарев,предпочитам да вярвам на Збигнев Бжезински.За разлика от Вас той е гениален политолог - антикомунист.И не е платен.Прочети какво е казал за събитието и ако смееш - коментирай го.Ама няма да смееш,о титане на мисълта.Вероятно следващият ти материал ще е как В.Нюланд раздава сандвичи на Червения площад.Успех.
  • 35 Янко

    0 0 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ Почти съм сигурен че се пише /qui bono/
  • 36 възхитен

    1 1 Отговор
    A бе Дърво:като знаеш кой свали самолета,защо не се обадиш в Холандия - да не се хабят толкова време да разследват?
  • 37 възмутен

    3 0 Отговор
    Огнян Дъскарев : преводач от английски на свободна практика.С двойно гражданство - БЪЛГАРСКО И АМЕРИКАНСКО. /справка Гугъл/ Е ТОЗИ ЛИ НАМЕРИХТЕ ДА Е КОМПЕТЕНТЕН ВЪНШНО ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР?
  • 38 999

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "ДЕДО КУРТИ":

    Ти сигурно си тренирал дедовият с твой те задни части и понеже са ти изскочи ли зъркелите пишеш с големи букви, ама спокойно седи си на дедовият и гледай каквото си искаш ние си имаме телевизори за тая работа.
  • 39 999

    2 2 Отговор
    Честит празник на всички БЪЛГАРИ и патриоти, и помнете винаги е имало такива като Деси,Киро,ония с коня и подобни, които са били против нашето освобождение от турско робство и желанието им да се кланят на голямата порта.С помощта на Русия България ще пребъде.

    Коментиран от #43

  • 40 Рачко Пръдлето

    1 3 Отговор
    Огнян Дъскарев, вие явно сте много далеч от истината, като твърдите, че българите са "кремълци", каквото и да значи това според вас. Повечето българи сме проруски настроени, защото колкото повече минават годините, толкова повече имаме база за сравнение преди и сега. Социализмът не беше съвършения държавен строй, просто такъв няма, но на фона на "демокрацията", която цари в момента в държавата, направо ми иде да вдигна Сталин от гроба!
    САЩ запалиха цял свят, особено Близкият Изток, но никой не ги сочи с пръст и не вика "Вие сте агресори, кръвопийции заслужавате възмездие!" Всички говорят за някакъв кремълски диктатор, който на всичкото отгоре кротко си седи в Кремъл и си върши работата, за разлика от американския циганин, който обяви американците за "изключителна" нация и дрънка глупости наляво и надясно. Едно добра база за сравнение също така. Ай със здраве!

    Коментиран от #44

  • 41 1234

    1 2 Отговор
    Според мен,това е провокация.Никой разумен човек,не би убил опонента си,това би го направил оня,който има интерес да разбута и Русия както разбута цяла северна Африка ,Украйна,Сърбия,още да изброявам ли?То се вижда на кого войските са навсякъде по света,кой ги е викал,кой създава терористи и после се бори срещу тях?КОЙ,КОЙ КОЙ само той започва със С и завършва на АЩ,те имат интереси по целия свят,и ще бъде така докато не им се опълчи света и ги постави на мястото им.
  • 42 1234

    2 2 Отговор
    Според мен,това е провокация.Никой разумен човек,не би убил опонента си,това би го направил оня,който има интерес да разбута и Русия както разбута цяла северна Африка ,Украйна,Сърбия,още да изброявам ли?То се вижда на кого войските са навсякъде по света,кой ги е викал,кой създава терористи и после се бори срещу тях?КОЙ,КОЙ КОЙ само той започва със С и завършва на АЩ,те имат интереси по целия свят,и ще бъде така докато не им се опълчи света и ги постави на мястото им.
  • 43 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "999":

    българин патриот путинофил няма!!!всеки които драпа към сегашна русия копае гроб на българия.ние сме европеици и само като такива може да съществуваме.ако сегашното безвремие се запази както искат руснаците ще изчезнем,шанса ни е българия да стане нормална европейска държава .не преекспонираите делото на александър втори с политката на путин спрямо българия.тва са два отделни случаия и различни политики в различно време с различни интереси!
  • 44 НРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Рачко Пръдлето":

    НРБ е с Вас /Рачко Пръдлето / 999 / GOST и мн. други