Отидете към основна версия

5 004 9

Да, България. Да, Луиза!

  • луиза григорова-
  • да, българия-
  • христо иванов

Готини мадами от сериалите нахлуват в партийните листи

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Звезди от телевизионните сапунки нахлуват с пълна сила в партийните листи. Алекс от сериала „Стъклен дом” е кандидат за депутат от партията на Христо Иванов "Да, България". Всъщност това е актрисата Луиза Григорова, известна и от сериала "Дървото на живота". Чаровната Луиза освен кандидат за депутат ще облече и лекарската престилка в предстоящия трети сезон на хитовата продукция „Откраднат живот". Наскоро тя заяви за медиите: „Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува“.

Тя е номинирана от един от учредителите на партията Иво Мирчев, за което той сам съобщи във фейсбук. 26-годишната Луиза е дъщеря на Ивет Григорова, собственик на модна агенция "Ивет фешън".

Луиза сама казва, че мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание, но изглежда и депутатската „професия“ не й е чужда. Не знаем дали е мечтала за нея, но знаем, че ако вземе да стане депутат, сериалите „Стъклен дом”, "Дървото на живота" и „Откраднат живот" ще изглеждат като малка детска приказка в сравнение с това, което я чака в най-хитовата продукция - парламента.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини