Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 18:10 5 002 9

Да, България. Да, Луиза!

  • луиза григорова-
  • да, българия-
  • христо иванов

Готини мадами от сериалите нахлуват в партийните листи

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Звезди от телевизионните сапунки нахлуват с пълна сила в партийните листи. Алекс от сериала „Стъклен дом” е кандидат за депутат от партията на Христо Иванов "Да, България". Всъщност това е актрисата Луиза Григорова, известна и от сериала "Дървото на живота". Чаровната Луиза освен кандидат за депутат ще облече и лекарската престилка в предстоящия трети сезон на хитовата продукция „Откраднат живот". Наскоро тя заяви за медиите: „Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува“.

Тя е номинирана от един от учредителите на партията Иво Мирчев, за което той сам съобщи във фейсбук. 26-годишната Луиза е дъщеря на Ивет Григорова, собственик на модна агенция "Ивет фешън".

Луиза сама казва, че мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание, но изглежда и депутатската „професия“ не й е чужда. Не знаем дали е мечтала за нея, но знаем, че ако вземе да стане депутат, сериалите „Стъклен дом”, "Дървото на живота" и „Откраднат живот" ще изглеждат като малка детска приказка в сравнение с това, което я чака в най-хитовата продукция - парламента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    18 0 Отговор
    Bimbooo, какво обещаваш на тия дето ще гласуват за тебе?
  • 2 чичо Пенчо

    22 7 Отговор
    Бре Луиза, бре Григорова ! Що си не гледаш голите и облечени снимки, па земи та се филмирай още у 2-3 филма, АМА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА ! Пък и откъде го изкопа този Иванов?? Не че другите са по стока, ама това грантово момченце няма място в Родината ни !!
  • 3 Ник

    17 2 Отговор
    Не е виновно момичето, а онези които търсят дивиденти от нея. В случая Христо Иванов или хората около него. Ясно, че от това маце файда никаква ако стане депутат, това го знае и председателя и изпълнителният им съвет (ако това е термина). Което означава, че изначално тези хора не ги бива!
    А мацето... ми младо, хубаво тъкмо в годините дето му трябва само лющене
    Но в крайна сметка тези дето са таковане са други
  • 4 дедо Шишарко

    9 2 Отговор
    Не разбрахте ли ,че Ристо има солидно лоби зад гърба си .Нема как този незнайко да излезе на сцената!В БГ без уйчо владика и лоби немоеш и пръднеш дори!
  • 5 Дедо Кури

    2 6 Отговор
    В парламента е нужна и красота,защото е пълно с .................!
  • 6 Мизерия

    14 1 Отговор
    Тази чудесна актриса защо се навира там? Не ти е работа момиче в тази шайка. Стой си на сцената. Там ти е мястото,не при тези калпави политици.
  • 7 гощо

    11 0 Отговор
    Мисля,че ще използват лицата и имената на подобни на Луиза хора и после.........по меркантилните ще се впият в някоя далаверка останалите ще напуснат погнисени от цялата работа!!!
  • 8 Спас

    4 7 Отговор
    По-добре такива хора, отколкото старите партийни несменяеми и далавераджийски кадри!
  • 9 Гост

    9 1 Отговор
    Коя е тая кифла?