Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 18:21 4 175 2

Браво, Луиза!

  • луиза григорова-
  • face....-
  • fake....-
  • политика-
  • сцена
Браво, Луиза! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ти показа нагледно как face.... и fake.... станаха синоними. Да, наистина живеем в Абсурдистан, но и там трябва да има малко морал. Не си права съвсем, когато казваш, че журналистите първо пишат, а после питат. Има такива, разбира се... Но не е ли вярно, че много често напоследък политиците първо пишат нещо във фейсбук без да питат и така замърсяват „гьола“, че даже и жабите не искат да крякат в него. Та, интересно кой пусна този слух, че актрисата Луиза Григорова е номинирана за депутат?

Колкото до това защо хората, които са твои почитатели и ценят твоята младост, не искаха да влизаш в този гьол. Отговорът е много ясен - защото не искаха да видят как една талантлива актриса се съсипва в ролята на ... депутат. Стигнало се е до там, защото хората не вярват в политиката. Иначе всички биха се подписали под това, което казваш искрено: „Моят гьол е сцената, а сцената е моята трибуна, не Парламента. Един актьор проповядва истините, в които вярва от сцената. Там е силата му“. Точно така! Не давай да ти откраднат живота. Тогава ще има спасение за България и то ще дойде от хора като теб. Истината от сцената наистина е силата на актьора. Спасението трябва да каца на Терминал 1 и Терминал 2, а не да отлита. Браво, Луиза!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чубака

    7 5 Отговор
    На тая само яка дупенка...

    Коментиран от #2

  • 2 Патето Яки

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "чубака":

    Оти.