Отидете към основна версия

7 456 11

Стоянов за Сидеров: Жертвата се влюби в похитителя

  • атака-
  • димитър стоянов-
  • волен сидеров-
  • оставка

Волен и Капка отдавна не живеят заедно

Снимка: Еurope.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Евродепутатът Димитър Стоянов обясни с т.нар. „стокхолмски синдром” отношенията с доведения си баща Волен Сидеров, чиято оставка изненадващо поиска вчера. Жертвата се влюбва в похитителя си, описа ситуацията Стоянов пред бТВ.

Той разкри, че Сидеров е възложил твърде голямо доверие на депутата Деница Гаджева, която радикализирала структурата. И дори заподозря, че между двамата има интимна връзка, сравнявайки Сидеров с бившия шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, чиято кариера рухна след поредица секс-скандали.

Стоянов не отговори категорично дали иска да стане лидер на партията, прехвърляйки решението за избор на ръководител на върховния орган на партията.

Евродепутатът Слави Бинев, депутатът Борислав Стоянов и други активисти на „Атака” също искат оставката на Сидеров заради провала на изборите, но нямат куража да го кажат, стана ясна от думите на доведения му син, на когото „катастрофата” на вота подействала отрезвяващо.

„Това трябва да се каже ясно. Изборите са следствие на това, което един политик е правил през останалото време”, категоричен е Стоянов и може да приеме, че партията му е застанала в една и съща подписка с ДПС – за касиране на президентския вот.

„Атака” е идея и няма да си отиде с Волен Сидеров, убеден е Димитър Стоянов.

„Не може да се търси заговор. Аз съм част от тази партия и имам право на мнение”, заяви Димитър Стоянов за темата на Сидеров, че има заговор за унищожението на „Атака”.

Синът направи и друго разкритие – Волен Сидеров и жена му Капка от месеци не живеят заедно.

Димитър Стоянов призна още, че отношението към него се е променило, а сътрудниците му като евродепутат били спирани да влизат в централата на партията.

 


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини