19 Ноември, 2011 18:43 1 180 1

"Атака" застана зад Сидеров

  • атака-
  • волен сидеров-
  • димитър стоянов-
  • оставка

Зов за стягане на редиците от депутати и областни координатори на партията

"Атака" застана зад Сидеров - 1
Снимка: БГНЕС

Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на „Атака” Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас. Тази позиция изрази Съвещателният сбор на партията, който днес проведе разширено заседание, а след това излезе с декларация в подкрепа на Волен Сидеров и срещу фалшифицирането на вота, разпратена до медиите.

Вчера стана ясно, че доведеният му син на Сидеров и евродепутат Димитър Стоянов е поискал оставката му заради тежкото изборно поражение.

„Не приемаме нападките за провал на „Атака” в избори, проведени по недемократичен, неправов и манипулиран начин с масово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ”, пише в позицията на партията, според която последните избори 2 в 1 са били ”най-фалшифицираните в новата история на България”.

Волен Сидеров заяви вчера, че има план за унищожението на „Атака”, който е дело на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

В този ред на мисли е и декларацията на Съвещателния сбор, който избира лидера на „Атака”:„Според излязлата наскоро информация от Уикилийкс през 2006 година Бойко Борисов обещава пред американския посланик, че ще унищожи партия „Атака” и национализма в България. Днес виждаме ясно, че той следва неотклонно
своето обещание”.

Според партията - около 10% от вота за Волен Сидеров са били заличени чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до “Информационно обслужване”.

„Целта на подменения вот е ясна – да се наложи  уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПС отново като единствен политически балансьор. Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война. Затова в предстоящия период до следващите избори е нужна пълна мобилизация на силите”, пише още в декларацията

Днес в София се проведе разширен Съвещателен сбор на „Атака” с участието на всички областни и общински координатори
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Член зад него!

    0 0 Отговор
    ....Атака вече няма, за да застане зад него!...