20 Ноември, 2011 12:36 1 079 1

Сидеров: Не съм фолк звезда

  • аката-
  • волен сидеров-
  • димитър стоянов

Лидерът на

Сидеров: Не съм фолк звезда - 1
Снимка: БГНЕС

“Атака” е обект на натиск и опити за разбиване и превземане, заяви лидерът на партията Волен Сидеров на специална пресконференция днес. Той обаче беше категоричен, че това няма да се допусне. “Удовлетворен съм, че всички са наясно какво става и не могат да бъдат заблудени от планове за преврат”, подчерта Сидеров.

Именно като опит за преврат се възприемат действията на вече изключения от “Атака” евродепутат Димитър Стоянов. Волен Сидеров припомни, че още в нощта на първия тур на изборите, той е заявил, че вотът е фалшифициран и резултатите от него не могат да бъдат признати. Въпреки това още същия ден Стоянов е изпратил поздравителна телеграма до премиера.

“Очевидна е връзката между Бойко Борисов и Димитър Стоянов с идейката да се направи превратче в партията”, заяви лидерът на националистите. Според него случващото се е сговор между министър-председателя, който познава майката на Стоянов, и сега се възползва от една лична история, семейна история, за да се постигнат политически резултати, и да се направят удари срещу партия „Атака”,.

Сидеров обаче беше категоричен, че раздялата му със съпругата му Капка не е заради жена. “Тя е реакция на опит да се обсеби партията. По същия начин се разделих с Валери Симеонов. Не мога да се съглася да бъда марионетка”, заяви той, но отказа да обясни в какво точно се изразяват опитите майката на Димитър Стоянов да превзема “Атака”.

“Не съм фолк звезда. Аз не ви питам за личния ви живот” – с тези думи Волен Сидеров отклони журналистическите въпроси относно подривната дейност на съпругата му. Според него медийните публикации относно предполагаемата му афера със съпартийката му Деница Гаджева целят да го представят като аморален и да бъде укорен от хората. “Любопитството ви ще бъде задоволено, когато си напиша мемоарите”, отсече той.

Лидерът на “Атака” обясни, че случващото се напоследък не е нищо ново за него, тъй като в политическата си кариера се е сблъсквал с поредица от предатели. “Етапът е друг. Властта в България е монополизирана от ГЕРБ”, заяви той, като допълни, че не може да бъде сплашен.

„В момента, в който заех критична позиция към ГЕРБ, веднага един депутат напусна групата. Аз не мога да бъда сплашен. Борисов знае отлично това и затова се правят опити за преврат”, коментира националистът. По думите му – политиката на ГЕРБ с нищо не се отличава от политиката на тройната коалиция и затова „Атака” не може вече да продължи да подкрепя управляващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.