Отидете към основна версия

2 971 9

Какво мисли българинът?

  • българин-
  • мнение-
  • анкета
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Липсата на перспектива може да изкара българина на протест. Той е с напълно отрицателно отношение към Ахмед Доган и категорично не смята, че Цветан Цветанов трябва да бъде в ръководството на Европол. Това е мнението на българите, участвали в тазседмичните анкети на ФАКТИ.

Очакваната с трепет и дискутирана на дълго и на широко тема за среща между Тръмп и Борисов, се превърна само в едно кратко ръкостискане, което българинът определено не смята, че е „среща” между двамата, а по-скоро е символ на едно „докосване до американската мечта”. Близо 10% са на мнение, че разговор на четири очи дори не е необходим.

Българинът ще студува и тази зима. След поредното увеличаване на парното с 8%, половината от анкетираните заявяват, че не издържат на непосилно високите сметки. Една трета отдавна вече са забравили какво е усещането да пипнеш радиатора и той да е топъл. Има и смелчаци, които не се страхуват от съдебно преследване и заявяват, че хем ще се топлят, хем няма да плащат.

Какво мисли по темите на деня, може да видите ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кастрация, стрелба и една кралска покана

    Над 50% от българите не споделят притесненията на бившия президент Росен Плевнелиев, че ще купим изтребители Грипен, а не F-16. Близо 25% са на мнение ...
    21.10.2018
    1 934
    2
  • Без милост за фалшивите новини

    Българинът не е толерантен към фалшивите новини. Над 40% от участниците в анкетата на ФАКТИ заявяват, че не приемат извинението на репортера Димитър В ...
    06.10.2018
    1 970
    3