29 Септември, 2018 09:43 2 953 9

Какво мисли българинът?

  • българин-
  • мнение-
  • анкета
Какво мисли българинът? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Липсата на перспектива може да изкара българина на протест. Той е с напълно отрицателно отношение към Ахмед Доган и категорично не смята, че Цветан Цветанов трябва да бъде в ръководството на Европол. Това е мнението на българите, участвали в тазседмичните анкети на ФАКТИ.

Очакваната с трепет и дискутирана на дълго и на широко тема за среща между Тръмп и Борисов, се превърна само в едно кратко ръкостискане, което българинът определено не смята, че е „среща” между двамата, а по-скоро е символ на едно „докосване до американската мечта”. Близо 10% са на мнение, че разговор на четири очи дори не е необходим.

Българинът ще студува и тази зима. След поредното увеличаване на парното с 8%, половината от анкетираните заявяват, че не издържат на непосилно високите сметки. Една трета отдавна вече са забравили какво е усещането да пипнеш радиатора и той да е топъл. Има и смелчаци, които не се страхуват от съдебно преследване и заявяват, че хем ще се топлят, хем няма да плащат.

Какво мисли по темите на деня, може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганьо Бай ганьо

    2 6 Отговор
    Сега в тоз момент , са чудя колко вино и ракия шъ изкарам !?!
  • 2 Бай Иван

    22 2 Отговор
    Смазан, стъпкан НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не 5 века, 10 века ще търпи тези отрепки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИ ТОЗИ ОВЧИ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Една птичка пролет не прави, трябва всички да изритаме тези боклуци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 проблема

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Иван":

    не са 240-те в парламента или останалите политици във и извън властта . големият проблем са....80-те % избиратели !! имаме 400 000 работещи в администрацията които със семайствата им правят....1 млн . освен това имаме полицаи,учители ,лекари,съдии,прокурори и повечето от тези хора подкрепят сегашното положение и по-точно този псевдо преход !! това са поне 1,5 млн души които не искат промяна защото това ще ги остави без работа,без привилегии именно те избират болкуци да управляват.....ами шведите....тях какво да ги правим...нали и тях новото управление трябва да вкара в правият път ....тази каша доброволно няма как да се оправи

    Коментиран от #6

  • 4 Бог не може да помогне

    4 7 Отговор
    Обработеното т.н. "обществено мнение" от такива ЖуралЯ, като авторката, не може да се зарадва на оказана чест на българин да бъде в ръководна позиция в Европол. Жалко Българио, жалко за такова мислене. На такива хора и Бог не може да помогне!
  • 5 Демократ

    5 3 Отговор
    До №2
    Бай Иване, не може всички да са боклуци, а само ти да си прав. Демокрацията изисква да уважавам избора на мнозинството, дори да съм на друго мнение. Другото е тоталитасризъм или комунизъм!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 патриотъ

    15 2 Отговор
    Горчив хап за българския народ стана така наречената"демокрация",защото тарикатите се възползваха от бъркотията след 1990 година и завзеха властта,а народа остана само с мечтите си за справедлив и добър живот.Трябваха ни почти 30 години,за да разберем че ни мамят и крадът разни личности и партийки,в това число и протурски,които работят против интересите на България,натресоха ни циганите да ги храним,като умело ги ползваха да гласуват за тях за по 20 лева,ограбиха всички пари от пуснати от европейските фондове,външния ни дълг нарасна многократно и докараха държавата и народа до фалит.Естествено,това стана с помощта на сороските фондации,чиято цел е превземане на нашите територии,като направят населението неграмотно и лесно управляемо и които и до днес продължават антибългарската си дейност и които както в Унгария,трябва да бъдат изгонени и да се забранят със закон.А продажните ни политици трябва да се накажат жестоко за гавра с народа и да понесат тежки наказания.Нужен е референдум за президентско управление,забраняване на партиите и субсидирането им с народни пари,нужна е тотална промяна в управлението и преди всичко политици,които мислят за народа и държавата.Днешните са най-големия срам и позор за България!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дядоЯго

    1 1 Отговор
    Всички,просто трябва всички и едновременно да спрем да носим парите за ток и парно до касите.Събирайте си парите за сметки в налични , но не плащайте зимата. Ние ще издържим - те не !