Отидете към основна версия

37 129 99

Овампирченият Цветанов, последната манипулация на Борисов и сие...

  • цветан цветанов
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Платената социология от известно време се опитва да изкара Цветан Цветанов като единственият виновник за провала на ГЕРБ. Вае се сатанински образ на функционера-заместник председател, който едва ли не, е единственият виновник за срива на партийния рейтинг, като все едно за това не са виновни социалната и икономическата политика, упадъка и повсеместната разруха в страната !

Натрапчиви внушения и манипулации в тая посока се чуха от страна дори и на минаващият за червен, но всеизвестно силно комерсиален и зависим Андрей Райчев. Социологът тези дни възторжено заяви: „Борисов си взе партията от Цветанов след "Апартаментгейт"! А аз питам: И затова ли рейтингът и на правителство и на Борисов се сринаха и потънаха вдън земя...?!

Одеозният Райчев стигна до там да сподели, че.... "Апартаментгейт" е поръчан от Борисов с цел... прочистване на партията!? Пропусна обаче услужливо да отбележи, че "Апартаментгейт" дърпа и ГЕРБ и Бойко надолу, и че просто няма как човек, който управлява 18 г., от 2001-ва главния секретар и кмет да не е в течение на далаверите и безобразията и в страната, и в партията... Все едно нищо не е минало през него, все едно нищо не е ставало с неговото гласно или негласно знание и съгласие.

Всички, от министри и заместник министри, през кметове и областни управители, та чак до висшите магистрати съгласуват и най-дребните назначения, бизнеси, конкурси и търгове с Борисов! Той знае всичко за всички, знае и за малките и за големите корупции! Знае и контролира всичко от кралството на Фандъкова та чак до с. Малорад - Врачанско...

Очевидната кампания на Борисов & сие за овампирчване и сатанизиране на Цветан Цветанов цели да внуши как всички злоупотребяват и съсипват имиджа на партията, но най-вече това го прави неговият заместник! Той е основният виновник. Така естествено се наслагва образът на новия, пречистен Бойко – чист като пролетна маргаритка, праведен като новоканонизиран свещеник, справедлив като съдия от американски съд и разбира се... честен като мома в турско село..., а другите - дърпат, дърпат ли надолу и все надолу!

Отчаяни, безнадеждни, но по-скоро като предварително отиграни между двамата изглеждат опитите на Борисов да се освободи от Цветанов. След новата жилищна серия на Цветанов в Апартаментгейт, той чисто и просто се самопринуди да напусне поста на председател на Парламентарната група на ГЕРБ, да напусне и парламента! Същото както преди години, когато гръмна скандалът с дузината апартаменти на Цветанов, той тогава остана само председател на Предизборния щаб на ГЕРБ.

Сега, въпреки че не е в парламента, той продължава пак да си дърпа конците, просто защото 90 % от депутатите са негови протежета, начело с новия председател на ПГ на ГЕРБ Дариткова. Пък и партийните офиси за какво са /кафета, ресторанти бол.../, когато и когото си поиска ще привиква там нашият Цветан.

Е, къде е промяната тогава!? Промяната, в която Бойко и социологическият му щаб се опитват да ни убедят? Всеизвестна истина е, че който държи и командва структурите, той ръководи и парада. Така и Цецо Цветанов (както галено премиера го нарича) е непоклатим.

Напразни упражнения.

В пореден опит да ни убедят, че Борисов владее положението в партията, министър председателят преди дни „оглави“ някакво измислено образование наречено Председателски предизборен щаб на ГЕРБ и партиите, подкрепили общата евролиста – нещо като нищо! А е нищо, тъй като този псевдо щаб има само представителни и формални функции, а реалната власт си е при Цветанов и оперативния предизборен щаб на ПП ГЕРБ! Там се кове и истинската политика и стратегия на партията...

Можем ли да говорим, да си помислим дори, че Бойко се е разделил или поне в близко време ще се раздели с Цветанов? В истината на това ще се убедим едва тогава, когато той бъде махнат от заместник-председателското място в ГЕРБ и от Предизборния щаб. И това ще бъде наистина краят на г-н Цветан Цветанов.

А това няма как да стане, невъзможно е! Цветанов е неотменна част от Бойко Борисов, Бойко Борисов е неотменна част от Цветан Цветанов. Неотделими са. Неразделни са. И много знаят един за друг. Най-вече за далаверите си...

А Бойко Борисов?! Горкия Бойко Борисов. Хич да не се прави на света студена вода ненапита! Колкото и платените социолози, политолози и всички други подЛОЗИ да го възхваляват в свръхпочтенност, народонаселението знае - Борисов е основният отговорник за тежкото състояние на българската държава, на българската нация! Колкото и да му се иска да ни внуши, че ще се освободи от черния Цветанов и той да бъде издокаран като отговорен за безчинствата на цялото управление, съвършено ясно е:

Замазват ни очите. Внушават ни, че ГЕРБ и Борисов се променят, чистят се... от боклука, от нечистоплътните... И той, Бойко Борисов предвожда, ръководи този процес.

Какво печели от всичко това Борисов: Още малко време, още малко маневри, още малко заблудени и повярвали в идеалният Бойко.

Това е само печелене на време. Болестта е неизлечима, изхода е повече от ясен и за Цветанов и най -вече за основния идеолог и проводник на интересите на олигархията - Бойко Борисов. Всичко е въпрос на време.

А вие, ходихте ли по празниците на кино? Ако не сте, има време, около Гергьовден изгледайте и този филм...

Че идва нов...

Коментарът е на Будинка Борина и е публикуван в информационен сайт „ДНЕС“

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини