Last news in Fakti

2 Май, 2019 17:05 37 118 99

Овампирченият Цветанов, последната манипулация на Борисов и сие...

  • цветан цветанов
Овампирченият Цветанов, последната манипулация на Борисов и сие... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Платената социология от известно време се опитва да изкара Цветан Цветанов като единственият виновник за провала на ГЕРБ. Вае се сатанински образ на функционера-заместник председател, който едва ли не, е единственият виновник за срива на партийния рейтинг, като все едно за това не са виновни социалната и икономическата политика, упадъка и повсеместната разруха в страната !

Натрапчиви внушения и манипулации в тая посока се чуха от страна дори и на минаващият за червен, но всеизвестно силно комерсиален и зависим Андрей Райчев. Социологът тези дни възторжено заяви: „Борисов си взе партията от Цветанов след "Апартаментгейт"! А аз питам: И затова ли рейтингът и на правителство и на Борисов се сринаха и потънаха вдън земя...?!

Одеозният Райчев стигна до там да сподели, че.... "Апартаментгейт" е поръчан от Борисов с цел... прочистване на партията!? Пропусна обаче услужливо да отбележи, че "Апартаментгейт" дърпа и ГЕРБ и Бойко надолу, и че просто няма как човек, който управлява 18 г., от 2001-ва главния секретар и кмет да не е в течение на далаверите и безобразията и в страната, и в партията... Все едно нищо не е минало през него, все едно нищо не е ставало с неговото гласно или негласно знание и съгласие.

Всички, от министри и заместник министри, през кметове и областни управители, та чак до висшите магистрати съгласуват и най-дребните назначения, бизнеси, конкурси и търгове с Борисов! Той знае всичко за всички, знае и за малките и за големите корупции! Знае и контролира всичко от кралството на Фандъкова та чак до с. Малорад - Врачанско...

Очевидната кампания на Борисов & сие за овампирчване и сатанизиране на Цветан Цветанов цели да внуши как всички злоупотребяват и съсипват имиджа на партията, но най-вече това го прави неговият заместник! Той е основният виновник. Така естествено се наслагва образът на новия, пречистен Бойко – чист като пролетна маргаритка, праведен като новоканонизиран свещеник, справедлив като съдия от американски съд и разбира се... честен като мома в турско село..., а другите - дърпат, дърпат ли надолу и все надолу!

Отчаяни, безнадеждни, но по-скоро като предварително отиграни между двамата изглеждат опитите на Борисов да се освободи от Цветанов. След новата жилищна серия на Цветанов в Апартаментгейт, той чисто и просто се самопринуди да напусне поста на председател на Парламентарната група на ГЕРБ, да напусне и парламента! Същото както преди години, когато гръмна скандалът с дузината апартаменти на Цветанов, той тогава остана само председател на Предизборния щаб на ГЕРБ.

Сега, въпреки че не е в парламента, той продължава пак да си дърпа конците, просто защото 90 % от депутатите са негови протежета, начело с новия председател на ПГ на ГЕРБ Дариткова. Пък и партийните офиси за какво са /кафета, ресторанти бол.../, когато и когото си поиска ще привиква там нашият Цветан.

Е, къде е промяната тогава!? Промяната, в която Бойко и социологическият му щаб се опитват да ни убедят? Всеизвестна истина е, че който държи и командва структурите, той ръководи и парада. Така и Цецо Цветанов (както галено премиера го нарича) е непоклатим.

Напразни упражнения.

В пореден опит да ни убедят, че Борисов владее положението в партията, министър председателят преди дни „оглави“ някакво измислено образование наречено Председателски предизборен щаб на ГЕРБ и партиите, подкрепили общата евролиста – нещо като нищо! А е нищо, тъй като този псевдо щаб има само представителни и формални функции, а реалната власт си е при Цветанов и оперативния предизборен щаб на ПП ГЕРБ! Там се кове и истинската политика и стратегия на партията...

Можем ли да говорим, да си помислим дори, че Бойко се е разделил или поне в близко време ще се раздели с Цветанов? В истината на това ще се убедим едва тогава, когато той бъде махнат от заместник-председателското място в ГЕРБ и от Предизборния щаб. И това ще бъде наистина краят на г-н Цветан Цветанов.

А това няма как да стане, невъзможно е! Цветанов е неотменна част от Бойко Борисов, Бойко Борисов е неотменна част от Цветан Цветанов. Неотделими са. Неразделни са. И много знаят един за друг. Най-вече за далаверите си...

А Бойко Борисов?! Горкия Бойко Борисов. Хич да не се прави на света студена вода ненапита! Колкото и платените социолози, политолози и всички други подЛОЗИ да го възхваляват в свръхпочтенност, народонаселението знае - Борисов е основният отговорник за тежкото състояние на българската държава, на българската нация! Колкото и да му се иска да ни внуши, че ще се освободи от черния Цветанов и той да бъде издокаран като отговорен за безчинствата на цялото управление, съвършено ясно е:

Замазват ни очите. Внушават ни, че ГЕРБ и Борисов се променят, чистят се... от боклука, от нечистоплътните... И той, Бойко Борисов предвожда, ръководи този процес.

Какво печели от всичко това Борисов: Още малко време, още малко маневри, още малко заблудени и повярвали в идеалният Бойко.

Това е само печелене на време. Болестта е неизлечима, изхода е повече от ясен и за Цветанов и най -вече за основния идеолог и проводник на интересите на олигархията - Бойко Борисов. Всичко е въпрос на време.

А вие, ходихте ли по празниците на кино? Ако не сте, има време, около Гергьовден изгледайте и този филм...

Че идва нов...

Коментарът е на Будинка Борина и е публикуван в информационен сайт „ДНЕС“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислещ

    272 35 Отговор
    Точно, от това и аз се опасявах, като се разрази скандалът. Изритват Цветанов и тиквата не само, че не понася негативи, ами и излиза като борец срещу корупцията. Изпростелият народ е толкова зомбиран, че такива конспирации имат пълен успех.

    Докато за мислещите и помнещите (Уви, твърде малко), скандалът нямаше никаква определяща за отношението им към управляващата мафия, роля. Понеже те отдавна са се доказали като най-големите мафиоти в държавата и един скандал повече или по-малко, не променя нищо, те са си все така мафиоти със или без апартаментни далавери.

    Коментиран от #29

  • 2 ТОВА СА...

    263 30 Отговор
    ДЪЛГИТЕ ПИПАЛА НА МАФИЯТА, ВПИТИ НАВСЯКЪДЕ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И АКО НИЕ НЕ ГИ ОТРЕЖЕМ , НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ!!!
  • 3 007

    180 24 Отговор
    Голям Пипoн се е изтeбeрчил на снимкaта:( Глaвата мy плaче зa смянa:(

    Коментиран от #32, #96

  • 4 Бумеранг

    259 41 Отговор
    Няма нужда от сложни теории на конспирацията, истината е че трябва да се сложи край на шайката от ГЕРБ

    Коментиран от #44

  • 5 Соня

    206 24 Отговор
    Хайде евтини апартаменти за ГЕРБ ?А народа да духа супата ?Е той Карачанов си взе апартамент и се скри докога ще ги търпим Българино докога ще мизерства ме а те да крадат ??. Цветанов колко апартамент трябва да купи ???

    Коментиран от #27, #33, #41

  • 6 Фактолог

    81 17 Отговор
    Ако имаш две мръсни ризи, облечи и двете на ближния си!

    Коментиран от #37

  • 7 Въпрос

    52 169 Отговор
    Коя е Будинка Борина - до момента не се е появявала, но е време да се плюе ЯКО!!! - Потърсете я????
    Очаква се за месец да се появят хиляди Будинки, които са родени от Корнелка!!!

    Коментиран от #23, #78

  • 8 Хмммм

    130 20 Отговор
    Блаблабла , а гербавите пазаруват здраво за изборите.
  • 9 Безродничка Муха Българоубийка

    20 99 Отговор
    Нинова е ВИНОВНА, защото според световната банка държавата с най-висока смъртност в света 17/1000 годишно е България. Това се дължало на поощряване на нестабилност и спиране на Евро фондовете и други благини за усвояване.
    Дори и световната банка се срамува, защото не показва статистиката след 2010г. При стандартна справка. А данните са за 17/1000 през 2018г. Браво Нинова. https://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.CDRT.IN?locations=BG

    https://data.worldbank.org/indicator/sp.dyn.cdrt.in
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Националист

    178 30 Отговор
    ГЕРБ да се погребе в историята. Това е организирана престъпна група на политици имаща за цел лично обогатяване.
  • 12 Усмивката

    115 13 Отговор
    В мутренските среди това е нормална етика за оцеляване.Стъпваш на вратъ на първия срешнат „приятел” топиш го пред полицията и временно огънят и хватката около тебе е ослаблена.Това народната публика вижда и не е журналистка новина.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 [email protected]

    85 16 Отговор
    тоя Цветанов като го видя с извинение когато се изходи и се обърна Гледката е по-красива
  • 15 Митко

    111 19 Отговор
    Бойко естествено не зная нищо щото така му отърва сигурно не е ходил на Цветанов на гости на Цецка Цачева и не знае къде живеят и как са се сдобили с тия имоти е Бойко е че има остров на Гърция в Гърция това никой не повдига въпроса за него казват че не е вярно но е вярно отворете гръцките архиви ще видите

    Коментиран от #36, #38

  • 16 Янко

    74 7 Отговор
    Търсят хората Откъде имат доходи който е придобил имот за над 30000 лв го разследват затова че няма доходи А ако същото лице има глоби и задължения към държавата на стойност 30000 лв и е плати никой няма да го разследва откъде е взел парите да се плати глобите защото ги прибира държавата
  • 17 Иванова

    40 147 Отговор
    ,,Дрън ,дрън, ярина!" Не злобейтие и не завиждайте на приятелството между Борисов и Цветанов.Победа за ГЕРБ!

    Коментиран от #19, #22

  • 18 Мангал

    82 15 Отговор
    Само кютек, докато мърдат.
  • 19 Усмивката

    90 14 Отговор

    До коментар #17 от "Иванова":

    На какво да завиждаме че не разбрахме ние простите.? На приятелство ли?Какво приятелство?От стари познати зная че за мутрите приятелство няма.Весело е докато оня не ти застане на пътя.
  • 20 26май

    85 6 Отговор
    Ма тия дето доброволно и убедени гласуват за ГЕРБ много ме кефят. Много са яки.
  • 21 Матей

    59 13 Отговор
    Той кво,Цецо като е в немилост и да ни стане по-малко антипатичен?Така минава световната слава.Дордето седеше на стола висок,казваха--той е пророк,но щом оттам се прекатури рекоха--обут е в потури.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Анна

    25 3 Отговор

    До коментар #7 от "Въпрос":

    Чакай Марешки или ДПС или...
    да родят!!!!
  • 24 Истината

    91 14 Отговор
    Държавата ни се управлява по правилата на световната мафия.И това е от 10 години насам.Мислете с главите си и тогава гласувайте за бъдещето на България.
  • 25 За кого да гласувам

    10 6 Отговор
    М? Кой ще ми кажееее
  • 26 Маркс

    28 1 Отговор
    Номер 9, ти си прекалил с белия прашец! Явно, не една а две линийки в повече!
  • 27 И кака Корнелка,

    23 33 Отговор

    До коментар #5 от "Соня":

    Оказа се, е купила един от евтините. Ма било отдавна. Сега, очевидно, се точи за нови далавери. Вие за кого предлагате да се гласува? Честно!
  • 28 Възраждане

    31 10 Отговор
    Или поне за някой, който не е бил вече в този обир. Като се гласува за едни и същи и очакваме промяна, граничи с шизофрения :)
  • 29 Джоро

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "мислещ":

    Спрете да мислите,а идете да се полекувате!
  • 30 Аууу

    42 8 Отговор
    тоя крадлив грозен нещастен льохман и смотан лалугер.Пфу! Той е за евтаназия!
  • 31 Рибка

    16 12 Отговор
    За Възраждане !!!!!!!!!!!!
  • 32 МНЕНИЕ

    20 11 Отговор

    До коментар #3 от "007":

    БЕЗ ГРОБАРИТЕ И ДУПЕСАРИТЕ ЗА ДРУГ КОЙ ЩЕ ДА Е.АКО ЩЕ ДА Е И ЗА ДИЗЕЛА ВСЕ ТАЯ.
  • 33 старото

    21 46 Отговор

    До коментар #5 от "Соня":

    Сончее,Сонче,"къщи за гости гейт" какво ти говори- това не е ,ли поредната издънка на Крадливото Ленче Йончева,де??? Има ,ли по-голям резил от това да пробуташ ПРЕСТЪПНИК с повдигнато ОБВИНЕНИЕ за депутат в ЕС? Целта на крадливото Йончево Ленче явно е да се скрие в ЕС за да не лежи в женския затвор в Сливен-според мене все пак пандиза няма да и се размине- този ,който се е научил да краде -трудно се отказва от това.Имам и един въпрос към Крадливото Ленче - защо направи копия на записа " ало, Банов съм" а изтри оригинала ?????
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Нос

    26 12 Отговор
    Тоз провали Герб аз заради него няма да гласувам за герб559
  • 36 старото

    16 17 Отговор

    До коментар #15 от "Митко":

    хахаха ти лъжливото овчарче Митко ,ли си или брат му??? Много са ти евтини лъжите бре момче червено,рускоплатено !!!! хахаха
  • 37 Фактолог

    5 12 Отговор

    До коментар #6 от "Фактолог":

    Като виждам 9-те минуса (за сега), точно за тях говорех – за ризата се вмирисва от към главата. И... знаят ли, че тези минуси не могат да бъдат изтрити и ще ги гони миризмата им, няма изпиране от услужливата мисъл... Цецо ги облякъл в своите ризи.
  • 38 старото

    30 16 Отговор

    До коментар #15 от "Митко":

    Митко,бре отворих гръцките архиви както ни посъветва но не намерих никъде,повтарям НИКЪДЕ ,че лицето Бойко Методиев Борисов има поземлена собственост в Гърция.Но за сметка натова попаднах на архива на Гърция за Село Керамоти и там се оказа,че Елена Йончева е собственик на четири декара земя в района на Керамоти .

    Коментиран от #77

  • 39 Garmisch-Partenkirchen

    12 2 Отговор
    Браво , Браво господине..... хубаво ли ти е ? А дано ти мине......
  • 40 Француза

    5 23 Отговор
    Единствената партия която може да спаси България е.
    ПП,, Възраждане''
  • 41 старото

    19 37 Отговор

    До коментар #5 от "Соня":

    Соня, колко къщи за гости семейството на краддливата Еленка Йончева трябва да построи с пари откраднати от ЕС уж за строителство на "къщи за Гости" Бургаско? До сега в тези "къщи гейт" не е стъпвал почиващ -по-скоро си живее семейството на Крадливата Елена Йончева вместо да се набута да строи със собствени средества-ега ти гадните ПРЕСТЪПНИЦИ-резил за България !!!
  • 42 Libre comments air

    18 22 Отговор
    Настана. Време. Герб. Да. Бъде. Изпитана. От. Властта. Толкова. Много. Вреди. Нанесоха. На. България. Тия. Идиоти. Че. Соцът. Бледнее. Нищо. Няма. Нормално. Тука. И. За. 10. Години. Станахме. Държава. Менте...
  • 43 старото

    23 20 Отговор
    Недомислещ, колкото и платени лъжи и измислици да сипете българина не е ГЛУПАВ!!!Той знае за кого да гласува въпреки БРАДАТИТЕ платени лъжи,които сипят трима с различни регистрации в този форум. Ще има да чакате да дойдат пак на власт червените крадци за да се облажите ивие но ще има да чакате!!!
  • 44 И какво

    25 20 Отговор

    До коментар #4 от "Бумеранг":

    Отново да дойдат червените кхмери,не благодаря.

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Минка

    33 13 Отговор

    До коментар #44 от "И какво":

    „Вижте сега, дори и да могат и кафе дя пият... и за Макдоналдс да знаят....електоратът на Герб е съставен предимно от хора нискоинтелигентни, макар и мнозина измежду тях да са с висше образование, от хора примитивни и скудоумни, които не обичат, а и не могат да разсъждават. За съжаление, оказа се, че този тип хора са най-многобройната и ДОБРЕ ПЛАТЕНА част от българския народ (СУДЖУЦИ, апартаменти, офшорки, асансьори и биберони...), но - какво да се прави.....
    И ТОЙ Е ПРОСТ И ТЕ СА ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАТ И СА КРАДЛИВА ШАЙКА!!!!!!
  • 47 Розата

    31 14 Отговор
    ГОЛЯМАТА ГЛАВА ПЛАЧЕ ЗА ГИЛОТИНА,АМА НАРОДА СПИ.ЖАЛКО ЩЕ Е ,КАТО СЕ СЪБУДИ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО..АМА НА ТАКЪВ НАРОД-ТАКИВА И.Д.И.О.Т.И. СЕ ПАДАТ ЗА УПРАВНИЦИ.
  • 48 Иф9944

    24 13 Отговор
    Още малко и ще падне Баце от властта.А после-при бай Ставри в Софийския ведно с Цвъки от Корпуса за бързо реагиране наВършец и с цялата кохорта на ГРОБАРИТЕ.ИЗРОДИ,САМО АК 47 ЩЕ ВИ ОПРАВИ.
  • 49 Розата

    32 12 Отговор
    ШАЙКАТА В БЕЛЕНЕ!
  • 50 Розата

    21 16 Отговор
    ЩЕ имаме и ние ДЕН ПОБЕДОЙ! НАБЛИЖАВА!....
  • 51 1441

    21 11 Отговор
    БАЦЕ Е В ТРАУР,ЧЕ СЕ Е СЧУПИЛ МОЛИВА НА КМЕТА НА СИМИТЛИ.ЗАТОВА ХОДИ ВСЕ В ЧЕРНО.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 К ГБ

    19 19 Отговор
    БУДИНКЕ НЕ Е ЛИ СЪЩОТО И ЗА КУРНЕЛИЯ И ЙОНЧЕВА ? ЗАЩО НЕ ПИШЕШ И ЗА ТЯХ , ЧЕ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ ? ИЛИ ЗАПОВЕДИТЕ ОТ КРЕМЪЛ СА ДРУГИ ?
  • 54 Марта

    14 26 Отговор
    ГЕРБ е Бойко, Бойко е ГЕРБ! Цв. Цв. да доказва правотата си в съда. Лидерът на ГЕРБ е бил и ще бъде само един и това е Бойко Борисов!!!
  • 55 гост

    37 17 Отговор
    Само утайката на обществото харесва Б.Борисов.

    Коментиран от #56, #59

  • 56 гостъ

    33 15 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Прав си гост.Забелязвам,че само хора без багаж в главите се кефят на простотиите на Борисов които ръси.
  • 57 ХАРОН

    18 4 Отговор
    Модела "Цветанов" се изтърка, а и ни разкрихте... Не хваща вече дикиш и комунизма и олигархията, оти сме на власт 10 години. Трябваше БСП да са на власт, ама не са. Друго се мисли пак да ви изклатим, ще стане, герб ви гледа, следи, плаща, манипулира и вие сте ни абонати
  • 58 Пенкеее

    11 10 Отговор

    До коментар #45 от "Пенка":

    Като си пееш Пено кой ли та слуша.Ти по рождение ли си толкова тъпа или Крушовската биволици ти изпит акъла мари Пено.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Коментатор

    33 13 Отговор
    ГЕРБ вече е проядена отвътре. И Борисов, и Цв. Цв. да напуснат партията пак си остава същата, с хората с които тези личности са поставили на партийтни и държавни постове имат техния манталитет и мислене. Статията е правдива.
  • 61 Иян

    15 8 Отговор
    По-важен коментар скоро едва ли ще има.Кой ви каза,че доверието в ГЕРБ се срива?
  • 62 Бубу

    15 27 Отговор
    Що не си покажеш сурата ма, будинке борина, да те видим коя си или това е псевдонима на курнела или на лудото ленче. Толкова лъжи и злоба не може друг да сътвори освен тези двете луди, застаряващи и жадни за власт женици. Помним, колкото и да се опитваш да ни внушиш, че не имало нищо друго освен герб във властта, помним и няма да допуснем червените кхемри пак да ни управлява. Та казваш „срив на социалната и икономическата политика„ на герб. Ако беше така нямаше кой каквото е поискал като пари, да не го е почучил. То не бяха майки на болни деца, то не бяха учителски заплати, то кой за каквото се сети да иска да не го е получил и всичко това защото държавата е бедна, държавата е корумпирана. Дерзайте, вредете на тази държава и докарайте червените на власт, тогава ще ви питам дали ще ви стане по добре, дали ще изчезне корумпираната елена йончева или кире контрабандата и цялата им гладна за власт и пари червена върхушка, тогава ще видите какво значи шайка.
  • 63 1944

    16 7 Отговор
    стига сте ни занимавали с тази престъпна шайка комунисти.
  • 64 Бай вую

    17 2 Отговор
    Все крадци . По един пирон не са забили.
  • 65 Гифонович

    21 5 Отговор
    НАГЛО И КРАДЛИВО ПСЕ. ДАНО МУ СЕ ВРЪЩА. ХОРАТА ДОСТА ГО КЪЛНАТ КАТО ГИ СЛУШАМ.
  • 66 Бодрата крачка

    20 3 Отговор
    Въпросът е,защо не ги съдят и отнемат това което са “усвоили” встъпвайки с бодра крачка във власта?Или както някой беше казал:”Победителите не ги съдят”.???
  • 67 Факир

    10 1 Отговор
    Продтолюдието е много в Бя!
  • 68 Сапфир

    17 0 Отговор
    Боже, Боже, колко МЪКА има на тоя свят Боже!Дали ще дойде Бялата лястовица !?
  • 69 Босфора

    21 1 Отговор
    А Живота е толкова кратък! Нямаме време да чакаме ТЕ да се вразумят!Единственото справедливо нещо на този Свят е , че часовника тиктака за всички по равно , не го забравяйте !!!
  • 70 хазарта

    14 14 Отговор
    Браво Господа-платени клоуни! Дайте да сложим шайката на Курнелия, заради която България вече няколко пъти тръгва от нулата!
  • 71 Петър

    12 4 Отговор
    ГЕРБ са ясни.Незнам обаче,като си отидат какво ще дойде......

    Коментиран от #79

  • 72 Аз ЯМ

    23 3 Отговор
    И аз искам" къща за гости ", и АЗ искам пенсия от 1000 лева, и Аз искам да имам централно парно постоянно да ми е топличко, и АЗ искам искам апартамент поне от 100 кв.м / колко съм скромен/, кажете мили Българи колко години трябва да работим - една година по 500 лв.заплата е равно на 6000 лв.по 40 години е равно на 240000 лв.,а за ток, вода, образование на децата, здраве, дрехи ,данъци, отопление и т.н. и т.н.нямат край още разходи , пък искам да си купя и книга много обичам да чета, пък и вестник да си купя 1 брой по 2 лева равно на 60 лв .н а месец .Изморих се от .... Бъдете ЗДРАВИ!

    Коментиран от #92

  • 73 седесар

    16 2 Отговор
    Всичко е вмирисано няма чистене! Само изриване от терасите!
  • 74 баба Тонка

    10 26 Отговор
    Будинке, а ти чия подлога си та пишеш глупости за ББ ? Явно силно комунистическа на тези дето съсипаха България и колкото и да плюеш няма да уневиниш мародерите от БСП - БКП и сие.
  • 75 гощо

    4 13 Отговор
    Борисов накрая ще каже,че е сгрешил с изборът на кадри,че са корумпирани,ще закрие партията и ще стане президент!
  • 76 Софиянка

    9 5 Отговор
    Хора стига сме избирали дали ГЕРБ, БСП и прочие. Ето това се използва от тези които са на власт. След като хората мизеруват какво да говорим. Бойко бил по добър от Корнелия. Дали той , дали тя нищо няма да се промени. Стига вече. Да помислим за нас, а не за тях. А Бойко какъв е. От кой се е учил. От комунистите. А си отворете очите. Мутра комунист. Много е страшно. Но това личи и от ужаса в държавата
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 критик

    13 6 Отговор

    До коментар #7 от "Въпрос":

    Точно такива като теб плиткоумни крепят досега шайката ГЕРБ. Ако можеше да мислиш, щеше да разбереш, че Будинка Борина е псевдоним - Първото ѝ име означава, че буди такива заспали като теб, а фамилията ѝ означава, че се бори и приканва и тези, които са се събудили да се борят за по-добър живот в България и началото на тази борба трябва да е свалянето от власт на ОПГ ГЕРБ.
  • 79 анализатор

    13 6 Отговор

    До коментар #71 от "Петър":

    Като имаш предвид, че никога не сме били по-зле отколкото при ГЕРБ, каквото и да дойде, все ще е по-добре.
  • 80 лаборант

    10 6 Отговор
    На 26. май да изринем мутренската шайка на сикаджията. На бунището на историята, където е мястото на всички седерунгели, продали и разграбили България.
  • 81 И аз така нА #. 71

    5 3 Отговор
    Прав си Петър, какво ли ни очаква ?
  • 82 ееее

    10 5 Отговор
    е, то е ясно, че е така. Жалко само за ония хорица, дето си мислят, че Боко е чист като Светия!
  • 83 заката

    10 5 Отговор
    ей каунь ще гласувам за Елена Йончева запиши си и кажи на падишаха
  • 84 ТОТОВ

    11 4 Отговор
    КОЛКО СТЕ ЯКИ ВСИЧКИ ЗАД АНОНИМНИТЕ СИ ИМЕНА, ЩО НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ НА УЛИЦАТА БАБАЛАЙКИ ТАКИВИ.
  • 85 ВН66

    7 3 Отговор
    ДАЙТЕ МУ АПАРТАМЕНТИ И ТЕРАСИ НА ТОЯ КЕЛЕШ А НИЕ ЩЕ ГО НАДУЕМ
  • 86 Жечо

    13 2 Отговор
    Истината е доста по-различна! Скандала излезе преди евроизборите и неговата цел е точно да удари ГЕРБ но за който се сеща това е просто побутване на западните партньори на ГЕРБ към нейното падение!

    Ако не сте разбрали на Бойко му казаха чрез този скандал че вече е нежелан в Европа! С него не искат да работят западните политици!
    Ако сте забравили Бойко все се хвали с подкрепата на ГЕРБ от Запада! А това сега което се разказва от нашите медийни измамници е опит да се замаже положението за да мине 1-2 месеца!

    Съшност статията е вярна в края си че Бойко просто се бори ден да дойде ден да мине!
    А с тези статиики се цели да се сплоти гробарската паплач.

    Истината е че партия ГЕРБ начело с Бойко нанесоха толкова големи поразии че трудно ще се справим стях!

    Коментиран от #94

  • 87 Овчаря...

    5 0 Отговор
    Към12 :Следват Дарвинизма-“Който е по-силен оцелява”,другите НЕ.Но,Силата им я даваме ний - заблудените,не мислещите за свободата си(или вече нежелаещи свободата си -овчехора).
  • 88 Дондел

    2 4 Отговор
    Замислял ли се е някой какво щеше да бъде без появата на ГЕРБ, т. е. допълнителни 10. 12.години управление на ДПС. Нека се обадиним за християнска България и против предателството. Християнството е любов и опрощение, но за предателите вече повече от 2000 години няма прошка.
  • 89 КОЧА

    10 1 Отговор
    АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е МОШЕНИК И СИ ИГРАЕ С НАШИТЕ ПАРИ --НО ТОВА Е ДО ВРЕМЕ И ТОЙ ЩЕ СИ НАМЕРИ --МАЙСТОРА ЕДИН ДЕН ...........................................................................................ЗА ДРУГИ ЩЕ ВИДИМ ...... ТОВА Е МАФИЯ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЬРЖАВАТА -- НО НАРОДА ЩЕ СЕ УПОМНИ ЕДИН ДЕН -- ЩЕ ВИДИТЕ ОТ КЬДЕ ИЗГРЯВА И КЬДЕ ЗАЛЯЗА СЛЬНЦЕТО - КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗБИВАТ ЕДНИ ДРУГИ - ТОВА Е МАФИЯ ....... ..БАСТАРДИ ...............ПОРКОНИ ....ИДИОТИ .......
  • 90 мухаха

    1 13 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ НАПРЕД И НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО ДОБРЕ.....ЗА УЖАС НА КОМУНЯГИТЕ ....ВИЖТЕ ЗАПЛАТИТЕ В ЕВРАЗИЯ И СИ ПОМИСЛЕТЕ ИСКАТЕ ЛИ БСП ДА ВИ ЗАВЕДЕ ТАМ!!!
  • 91 пройчо

    6 2 Отговор
    Цветан Цървула и Бою Симитлията са една многоглава ламя,няма грешка!:)))
  • 92 И аз ям

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Аз ЯМ":

    Че ядеш разбрахме, че си много гладен също, само не разбрахме дали работиш или само ядеш.
  • 93 ГРОБ

    4 1 Отговор
    На времето съм гласувал за ББ, на времето. Беше отдавна, както повечето от Вас, които искаха да се отърват от червените хмери. Но сетне стана тя каквато стана. А сега е грабеж до дупка. Кой както и колкото може. Безпардонно, безочливо, нахално и безкрупулно. Тези ако ги остави клетия народ още малко на власт ще ни заличат. Повярвайте! И ББ е безсилен. Много се наядоха. Преяждат и продължават да ни се подиграват по всички медии. Събудете се!!!

    Коментиран от #95

  • 94 Изненадан

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Жечо":

    Значи, запада иска да бутне ГЕРБ? Ама как не се сетихме! Та тогава излиза, че искат комунистите! А бе, да не би това да работа на Американците?
  • 95 Отец Нафарфорий

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "ГРОБ":

    Който копае гроб другиму, сам пада в негп
  • 96 Димитърдд

    0 7 Отговор

    До коментар #3 от "007":

    Оплюване то на Цветанов идва от руското посолство и от кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников и неговата агентура в България. Цветанов се е доказал като политик от европейски мащаб, а това дразни Кремъл и му спретнаха едно активно мероприятие. На такива мероприятия другарите са царе. Защото ползват гьобелсовата пропаганда.
  • 97 Велин

    4 0 Отговор
    Явно живеете някъде около Нова Зеландия!?!? Или пък сте с очите на Стиви Уондър!?!? Или просто сте част от тези назначения на ГЕРБ!? Тепигьоз до тепигьоз!! Отврат!!! А Будинка явно има "топки", за разлика от Вас, който нямате дори гръбнак.
  • 98 патриотъ

    5 0 Отговор
    Едва ли има по-голяма гнус от Цветанов!Герберите в затвора,начело с оня от Банкя!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.