Отидете към основна версия

1 744 18

Божествена трапеза

  • божествена трапеза-
  • неприятели

Приготвяш пред мене трапеза в присъствието на неприятелите ми, помазал си с миро главата ми; чашата ми се прелива. Псалми 23:5

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Случвало ли ви се е да сте под обстрел на лъжи и несправедливи обвинения? От хора, които непременно искат да ви станат неприятели? И да гледате с изумление тяхната злоба?

А същевременно вътре във вас времето да е чудесно? И трапезата ви да е богата, както никога преди? На мен ми се е случвало. И знам - това са две съвършено различни реалности – тази вътре в мен, и тази около мен.

Тези различни реалности идват от два съвсем различни източника. Единият е източник на безпокойство, депресия и потисничество, а другият е източник на мир, радост и щастие.

И този светъл източник ви зарежда с дълбока убеденост, че всичко ще бъде наред. Напук на злобата срещу вас. Напук на реалността, регистрирана от очите ви.

Напук на всяка човешка логика. И когато след време се обърнете назад, виждате как точно в бурята Бог е приготвял вашата трапеза. И то в присъствието на неприятелите ви.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини