Отидете към основна версия

4 685 61

Обединение е единственият начин и път да извоюваме свободна България

  • румяна ченалова-
  • протест-
  • оставка-
  • правителство

От първия им ден, всеки ден на площада са депутати от парламентарната група на БСП, рамо до рамо с останалите. И тяхното желание за промяна е не по-малко искрено и категорично. Защо е това разделение, чуди се адвокат Ченалова

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Снощната акция пред БНТ нямаше цел и стратегия. Група протестиращи скандираха срещу две жени, представители на две политически партии с разнопосочни приоритети и политики. Тази акция нямаше нищо общо с основната цел на протеста - оставка на правителството и беше необмислен проява с неясни последици.

БСП е опозиционна партия. Въпреки вътрешнопартийните проблеми и конфликти, успява да поддържа последователна линия на поведение против ГЕРБ. Не е в изпълнителната власт. Няма представители в правителството, чиято ОСТАВКА Е ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТИТЕ.

От първия им ден, всеки ден на площада са депутати от парламентарната група на БСП, рамо до рамо с останалите. И тяхното желание за промяна е не по-малко искрено и категорично. Защо е това разделение?!

Причината е властта. Наркотичната зависимост към нея се корени в себелюбието, в стремежа за изява, обществена оценка, значимост и това обикновено няма нищо общо с реалността.

Аз не членувам в политическа партия. Българка съм и подкрепям всяка проява на грижа и дълг към Родината. И съм против всяко безмислено, анархично, егоцентрично действие, което има за последица разединението ни. Обединение е единственият начин и път да извоюваме свободна България!

Адв. Румяна Ченалова

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.

Свързани новини