Отидете към основна версия

3 662 39

Как ще ги стигнем американците

  • протести-
  • политика-
  • българия-
  • полиция-
  • насилие

Ще ги надминем дори

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Е, намери се отговор на този саркастичен въпрос на Великия Тодор Колев. Надминали сме ги! В оборудването, обучението и тактиката на жандармерията! Над десет годишното присъствие в управлението на държавата на мутрите им даде възможност да създадат, оборудват и обучат тактически перфектната силова структура за борба срещу Гражданите! Само каква префинена акция видяхме за разчистване на Триъгълника на властта! Каква тактика, на която би завидял дори всеки велик римски пълководец, то не бяха шлемове отгоре, за защита от пластмасови бутилки, то не беше разбиване по фланговете, за разделяне на врага на отделни групи, поетапно изтласкване до следващата пряка, прегрупиране и наново щурм, за да се стигне до горичката, където обаче укриващите се горяни стават опасни за безстрашната иначе жандармерия, която в случая предпочита да бие и заключва на светло, Всякакви газове влизат в употреба, Винаги Готов е и водното оръдие! Не вярвам американците да имат по-добро оборудване, обучение или тактика. Задминали сме ги!

Само ако.. малко встрани от темата, представете си, че всички тези средства бяха насочени през последните 10 години в борбата с престъпността и корупцията… Имеджън, пееше Великия Джон Ленън…

Но да се върнем на темата. Горяните се укриват не къде да е, а пред Народния Театър, Пред бившето Американско Посолство, емблематично за късния соц., са натръшкани десетки арестанти, много от които с разбити глави. Изглежда, че врагът е разбит! Бабаитите, облечени във власт, и с напъхани в ръцете палки, разбиха Гражданите.

Грешни сметки на разБойковците! Събуди се Баце, не нанкай.Срещу тебе е един цял Народ ! При над 70% от Българите, които не те искат, как можеш да нанкаш спокойно? Или ти така и така не нанкаш, защото сънуваш, когато те изхвърлим от властта, че ще се срещнеш челно със Сретан и други твои авери от млАдите години? Сега НСО те пази, а тогава? Даммм, иска ти се да „поработиш” още поне 5-6 месеца, може пък да си изплатиш всички дългове? Чувал съм обаче, за вендета изплащане няма. А другия вариант, на топло при бай Ставри, може да се окаже животоспасяващ?!

Пък силоваците са уцелили, без да искат, и журналист от Франс прес. Това не е като да обгазиш Мая, или дори да заключиш Председателя на Зеленото движение, въпреки,че Зелените имат фракция в Европарламента и слава Богу реагираха веднага. Та за Европата говоря, бавно, но започва да чува. Помните ли, че и при Априлското въстание е било така?!

На 2 септември управляващите с Мутрата начело, окървавиха мирния протест на Гражданите. Окончателно скъсаха с действителността, с реалните Българи, с разума. Часовникът им тиктака и изброява последните минути. Дано не се опитват да превърнат тиктакането в часовников механизъм.

Ивайло Михайлов
икономист

Поставете оценка:
Оценка 4 от 46 гласа.

Свързани новини