Отидете към основна версия

5 184 74

По пътя към върха

  • избори-
  • има такъв народ-
  • правителство

"Има такъв народ" е единствената политическа партия, способна да състави правителство

Снимка: Има такъв народ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За първи път в българската история, една нетрадиционна партия е посочена от някои агенции за победител в парламентарните избори. Странното е, че "Има такъв народ" не се показва в предаванията, посветени на изборите. Нейни представители не се хилят от билбордовете на страната с примамливи обещания. Слави Трифонов и неговите хора отказаха да харчат народни пари, за да се вмъкнат в парламента. Програмата им е конкретна и разбираема - СМЯНА на СИСТЕМАТА! Това е съкровената мечта на всички редови български граждани от 30 и повече години. След мъчителния период на безкрайния преход, съпроводен с разграбването на държавата. С неразкритите убийства, пред очите на безразлична Европа, надеждата се връща, защото има хора, които не са крали и които не лъжат! Подкрепата към тях расте с всеки изминат ден.

За съжаление, недодяланата конституция и калпавия избирателен закон насърчават раздробяването на желанието на българите за смяна на системата. "Пазете ме от приятели, с неприятелите ще се справя сам!" - казва една френска поговорка. Точно това е настоящата политическа ситуация в България и съотношението на силите. Десетки партии еднодневки пълнят медийното пространство, гъделичкайки ушите на пенсионерите с увеличаване на доходите им.

В политиката, както и в природата, последните крачки към върха са най-трудните. Реално погледнато, не са партиите на статуквото, които пречат на ИТН да победи и да приложи програмата си, а ДА България - отгледана с парите на Сорос, членовете на която са били част от "системата". "Мутри вън" с двете израсли в котилото на БКП - Мая Манолова и Татяна Дончева. Тези две лакоми за власт жени - разбиха "Отровното трио", след като се присламчиха към него. Присвоиха вика на президента Радев "Мутри вън" и потриват ръце пред възможността да се пазарят с всеки, който има нужда от техните 4-5%. Другите десетки партийки, излюпили се благодарение на "медийните пакети", само ще отнемат гласове, необходими за победата на "Има такъв народ" - единствената политическа сила, която е в състояние да състави правителство след 11 юли..


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 62 гласа.

Свързани новини