Last news in Fakti

9 Юли, 2021 13:00 5 178 74

По пътя към върха

  • избори-
  • има такъв народ-
  • правителство

"Има такъв народ" е единствената политическа партия, способна да състави правителство

По пътя към върха - 1
Снимка: Има такъв народ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За първи път в българската история, една нетрадиционна партия е посочена от някои агенции за победител в парламентарните избори. Странното е, че "Има такъв народ" не се показва в предаванията, посветени на изборите. Нейни представители не се хилят от билбордовете на страната с примамливи обещания. Слави Трифонов и неговите хора отказаха да харчат народни пари, за да се вмъкнат в парламента. Програмата им е конкретна и разбираема - СМЯНА на СИСТЕМАТА! Това е съкровената мечта на всички редови български граждани от 30 и повече години. След мъчителния период на безкрайния преход, съпроводен с разграбването на държавата. С неразкритите убийства, пред очите на безразлична Европа, надеждата се връща, защото има хора, които не са крали и които не лъжат! Подкрепата към тях расте с всеки изминат ден.

За съжаление, недодяланата конституция и калпавия избирателен закон насърчават раздробяването на желанието на българите за смяна на системата. "Пазете ме от приятели, с неприятелите ще се справя сам!" - казва една френска поговорка. Точно това е настоящата политическа ситуация в България и съотношението на силите. Десетки партии еднодневки пълнят медийното пространство, гъделичкайки ушите на пенсионерите с увеличаване на доходите им.

В политиката, както и в природата, последните крачки към върха са най-трудните. Реално погледнато, не са партиите на статуквото, които пречат на ИТН да победи и да приложи програмата си, а ДА България - отгледана с парите на Сорос, членовете на която са били част от "системата". "Мутри вън" с двете израсли в котилото на БКП - Мая Манолова и Татяна Дончева. Тези две лакоми за власт жени - разбиха "Отровното трио", след като се присламчиха към него. Присвоиха вика на президента Радев "Мутри вън" и потриват ръце пред възможността да се пазарят с всеки, който има нужда от техните 4-5%. Другите десетки партийки, излюпили се благодарение на "медийните пакети", само ще отнемат гласове, необходими за победата на "Има такъв народ" - единствената политическа сила, която е в състояние да състави правителство след 11 юли..


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Избирайте

    52 53 Отговор
    си чалга + кючек !

    Коментиран от #22, #47

  • 2 Бареков

    21 65 Отговор
    Имаме новина. Коалиция ГЕРБ - ИТН

    Коментиран от #25

  • 3 гост от село

    66 65 Отговор
    Вярваме ти Слави! върни държавата и държавността на народа...дано не ни предадеш и ти

    Коментиран от #30, #41

  • 4 1618

    55 16 Отговор
    Протестите в България и чужбина показаха по категоричен начин желанието на българския народ за промяна веднага! Изчистване от всички институции на приближени на Борисов и Пеевски по високите етажи на властта! Такива хора дърпат България надолу в името на тяхното собствено благополучие за сметка на българските данъкоплатци!

    Коментиран от #9

  • 5 В НЕДЕЛЯ:

    52 11 Отговор
    МУТРИ ВЪН!!!!

    Коментиран от #49

  • 6 КОЙ

    36 9 Отговор
    Много истини на едно място
  • 7 1618

    57 13 Отговор
    Стана ясно , че МВР на Борисов съзнателно са прикривали купения вот, защото най- много се купуват гласове за ГЕРБ и ДПС. Борисов знае,че ще загуби изборите, за това истерично крещи срещу Служебното правителство и новото МВР, които от сутрин до вечер се борят срещу купуването на гласове за ГЕРБ и ДПС. Моралният упадък на Борисов стигна до там, че да отиде при Ердоган да иска помощ от него и гласовете от Турция за диктаторската корумпирана партия ГЕРБ! Срам и позор за Борисов! Чака го съд и възмездие!Фалшифицираха изборите чрез хартиените бюлетини и купената от Борисов ЦИК! Сега и на това не може да разчита Борисов! За това е уплашен и неадекватен загубил връзка с реалността!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 SH BG

    30 21 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Ами че тези приближени на борисов и пеевски се преляха в ИТН бе...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))

    Коментиран от #12, #13

  • 10 ДПС "1"

    31 18 Отговор
    ЗАД ДПС Е СЛАВИ НАШ ЧОВЕК

    Коментиран от #29

  • 11 и квоо

    30 18 Отговор
    Слави реши ли вече на кого ще се продаде? Щото миналия път нещо му се вдигна цената и никой не го взе. Ама сега трябва да има нови оферти.
  • 12 анти мафия

    22 12 Отговор

    До коментар #9 от "SH BG":

    има нещо вярно в това , чувал съм хора от мвро -мафията да се хвалят че вече са при Слави
  • 13 1618

    20 15 Отговор

    До коментар #9 от "SH BG":

    Не е вярно! Това са лъжи и манипулации в стила на Борисов!
  • 14 Не съм пенсия

    20 27 Отговор
    Единствената опозиция до сега е БСП, всички там са образовани, можещи хора, имат най-добрата визия за бъдещето, но мутрите повтарят едно и също, комунисти им се привиждат! Къде са тези комунисти, те вече не са на този свят, но простия народ вярва само на Мутри и чалги, необразовани, незнаещи нито един друг език, злобни и нагли! Честито да ви са новите Мутри!

    Коментиран от #20

  • 15 ГОРСКИ

    17 6 Отговор
    Бием ги на 11 промяна на законите и който бъркал във държавната хазна във затвора !!!!
  • 16 1618

    27 6 Отговор
    Не само с Ердоган, Борисов е готов да се съюзи дори с дявола за да се задържи на власт и да продължи с кражбите от Еврофондовете и от обществени поръчки!Ужасен е ,че го чака разследване!
  • 17 В.В.П.

    16 16 Отговор
    Смяна на системата,,!!?.Коя система ?? Каква смяна!??.Само със система ли ще се живее,работи, учи,,Ей туй е популизъм .Маде ин Трифонов..Има нужда от хора,да не крадат,да работят,за обществото, да не вадят кокали и скелети от миналото и да не забравят ,че са държавни служители..Какви системи ,ще сменят??

    Коментиран от #32

  • 18 Up to the Limit

    14 5 Отговор
    ...Tука в житата,
    Удобна, задна седалка имам аз
    Мога и легнал да продължавам
    Да жъна с пълна газ!
    Няма да те питам на на най-на,
    Искаш ли да правим на на най-на,
    Тука в комбаина на на найна,
    Двама ще изпълним плана на на най-на...
  • 19 Гост

    23 14 Отговор
    Това все още не е никаква партия,а събрани от кол и въже отчаяни,нереализирани,лакомници,чакащи да уж управляват,ма те мераците са безплатни.Какво са направили,каква е програмата им,пълна енигма,каква партия е това?

    Коментиран от #28, #31

  • 20 1618

    11 8 Отговор

    До коментар #14 от "Не съм пенсия":

    Лявaтa пoлитикa нe бeшe лявa при Cтaнишeв!Oт тoгaвa нaрoдa ce рaзoчaрoвa и вeчe cвaли дoвeриeтo oт БCП!Бeзпринципни кoaлиции зa влacт нa вcякa цeнa cъщo нe ca дoбрa идeя!Aкo питaтe Cтaнишeв тoй пръв щe ce кoaлирa c ГEРБ,a в пaртиятa ви имa и други,кoитo миcлят кaтo нeго!Вие БСП въведохте плоския данък,който удря по ниските доходи и облагодетелства богатите с високи заплати!Не излязохте от Парламента когато хората в България и чужбина стачкуваха!Вие сте въжеиграчи,които мислят единствено и само като ГЕРБ за политическото си оцеляване на всяка цена!
  • 21 СВД

    7 9 Отговор
    Сега вече ще ви кажа какво е най вероятно да се случи - Бойко ще има 3-4% повече от ето този калпазан и толкова! Слави ще се намуси и пак ще заяви, че няма да прави коалиция със Статуквото БСП..... Така мандата отива при БСП и Корнелия казва - След като сме статукво, сега ще видите какво е статукво - събира Бойко и Карадая, назначава ги за премиери, Караканчева вече по умна и мъжествена си заема мястото и получавате стабилност, 50 лева, пандемия, национален щаб, инспекция и всичко....!

    Коментиран от #37

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ПЕНКО

    6 3 Отговор
    КОЛКО ЛИ МАЛКО ОТ НАС ОСТАНАХА - ИЗУЧАВАЛИ : -"МЕРАКЪТ НА ЧИЧО ДЕНЧО " !?!?!?!?!? ЗА МЛАДИТЕ ПОЯСНЯВАМ : ЧИЧО ДЕНЧО ИМАЛ МЕРАК ДА СТАНЕ ДИРИГЕНТ --КОЛКО МЕ БИЛО -ДА РАЗМАХВА МЪНЕЧКОТО ПРЪЧЛЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 българка

    7 4 Отговор
    Този "професионалист" опитва да подлива вода на партиите от анти статуквото - уж подкрепя ИТН, но громи ДБ и ИМВ! Така той си мисли, че осигурява малцинство на ИТН и невъзможност за правителство!
    Хитър си, Чеков, но си като последен стон на ГЕРБ!
  • 25 LOSHIA

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бареков":

    АКО СЕДИШ НА СЛЪНЦЕ МОЖЕ И ДА ПРОИЗВЕДЕШ ОЩЕ ГЛУПОСТИ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Махалата

    7 4 Отговор
    Христо Ботев, София ша има ли пак софчето и гъмзака кат снощи да ни пеят бате. Подарици пак да даваш и ша сме с тебе баге
  • 28 българин

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Ехооо. Решили сме на изборите да се отблагодарим на всички гербаджий. На всички калинки и калинчовци начучкани по етажите на властта ма хранилка с добризаплати и стаи за почивка. Крещяща е нуждата от смяна на системата.

    Коментиран от #33

  • 29 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДПС "1"":

    ОЩЕ ЕДИН СЛЪНЧАСЪЛ
  • 30 Лол

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост от село":

    А дано,ама надали.
  • 31 1618

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Това е партия на промяната, на порочния модел Борисов, който е срам и позор за България! Борисов и неговата диктаторска , корумпирана партия, която може да се нарече "крадлива шайка !" докараха България на последните места по всички показатели и я наредиха до страните от Третия сват! Това е резултата от огромните кражби във всички сектори на обществени поръчки и Еврофондове о т Борисов и ГЕРБ! България няма работеща икономика, здравеопазване,социална политика , защото всички приближени до Борисов фирми и олигарси се надпреварват да печелят на гърба на народа!Е, това вече свърши! Борисов трябва да бъде съден!
  • 32 кака

    7 4 Отговор

    До коментар #17 от "В.В.П.":

    Я на се прави на ударен. И децата научиха за мутромилиционерската система на шайката начело с Баце с джипката.
  • 33 Зимъска

    7 7 Отговор

    До коментар #28 от "българин":

    Ще се успокоиш.Злобата не храни.Бойко е подкрепен от цяла Европа ,а вашуя чалгар му се смеят.Ще ви закопае,но това искате

    Коментиран от #39, #40

  • 34 БОЛШЕВИК

    1 4 Отговор
    Те не са посочени и партиите които ще вземат над 4% - примерно
    БТР с №10 ще прескочи четири процентовата бариера!
  • 35 Н.Хайтов

    8 0 Отговор
    "Едно е да искаш,друго е да можеш .А 3то и 4то, да го направиш"
  • 36 Дамаджано-комунист ,чалгар

    9 3 Отговор
    По пътят към Ада.
  • 37 1618

    7 7 Отговор

    До коментар #21 от "СВД":

    Има такъв народ и Демократична България излизат напред, а ГЕРБ/СДС губят изборите на 100% !
  • 38 Реалист

    9 8 Отговор
    Тук има, или наивнци или тролове, които се опитват да ни убедят че ИТН е нещо автентично, а не ново лице на статуквото.

    Забавни сте, спор няма.

    Коментиран от #44

  • 39 БОЛШЕВИК

    10 5 Отговор

    До коментар #33 от "Зимъска":

    Те (западняците) никога не са подкрепяли Тиквата, те му се подиграваха и използваха, че е податлив да продаде държавата и хората, само и само той да е добре. На западна политика това ги устройва, защото и вълка сит и агнето "цяло".
  • 40 И ОТНОВО

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Зимъска":

    знаеш ли че в Европа и САЩ името на ваш бацко служи за средство за повръщане
  • 41 Честито

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "гост от село":

    Каква държава ще има , след като той говори за управление на всички държави от Брюксел . Е тогава вече ще ни налазят всякакви мюсолмански орди ще забравиш , че си баща и имаш жена (ако имаш) и ще станеш родител 1 и ще имаш партньорка . Историята си също ще я забравиш , защото истината не се толерира в ЕС , но за сметка на това , ще имаш правото да се самоопределяш като какъвто си искаш и всички НПОта много ще ти се радват . Хайде честито.

    Коментиран от #45

  • 42 В момента

    5 14 Отговор
    единствената достойна партия ИТН и без алтернатива! Добре, че ви има! Алтернативата са миналите 30 години! С вас се видя светлина за България!
  • 43 Ленко Петканин

    16 6 Отговор
    ИТН е новото НДСВ.Ще блеснат за кратко,докато и най-заблудените си отворят очите,че от Славуца Трифунджийска,Тошко Африкански и компания не става и чеп за зеле.

    Коментиран от #46, #64

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ИВАНЧО

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "Честито":

    Нищо няма да ни налази нас,ама тебе вече май те е налазило

    Коментиран от #58

  • 46 ИВАНЧО

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ленко Петканин":

    а от тебе и опиняк за кочина не става

    Коментиран от #52

  • 47 xaxa

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Избирайте":

    А ти какво избираш ?? да си останеш прос.....тка ли?

    Коментиран от #74

  • 48 Hoho Boho

    6 3 Отговор
    Пожарникар или Чалгар - изборът е Ваш!

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Да поясним

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Hoho Boho":

    Не се избира по професии и хобита, а по достойнство! Та избора както си го написал и както майчето и хаджигенчо са ти казали, ще се перифразира до: Лъжеца, крадеца и подлеца или честността, честа и достойнството!
  • 51 Watchdog

    7 0 Отговор
    От 2007 година насетне начело на губернията са основно шутове. Полезни идиоти годни най вече да служат на "началниците". Един повече няма да направи разлика. Основното изискване е да е изпълнителен човек... Иначе началниците благосклонно са ви оставили свободата да си го изберете сами и ...демократично, така да се каже...
  • 52 Ленко Петканин

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "ИВАНЧО":

    Селският Мунчо,Иванушка Дурачок.Я се скрий бе,дебил безмозъчен.
  • 53 Предател

    4 2 Отговор
    Раздавахте подаръци в ромската махала. Голяма сцена с диджей и им правиха концерт

    Коментиран от #55

  • 54 хахаха

    10 1 Отговор
    Има такива глупаци гласуващи за татуирания бяс, който води ада след себе си ще разберат късно, как като най-глупавите от най-глупавите са гласували за собствения си гробар, който ще ги свали в ада при господарят си, на чийто слуга сега се кланят глупаците.

    Коментиран от #57

  • 55 И какво

    1 4 Отговор

    До коментар #53 от "Предател":

    лошо има да има сцена! Предизборна кампания! И то точно от ИТН, дето спестиха пари на данъкоплатеца от такава кампания! А да коментираме украсата на пик, звучи глупаво!
  • 56 жжжжжж

    4 1 Отговор
    друга поговорка- умен е този , дето се учи от чуждите грешки. глупак е да се учиш , или не учиш от своите. ние толкова пъти ще търсим спасител? благодаря чеков. абе тия хонорари за колко време ти стигат? за седмица поне? и ти носиш ада след себе си .
  • 57 Урааа

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "хахаха":

    Детска радост, розови бонбонки!

    Коментиран от #60

  • 58 Честито

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "ИВАНЧО":

    При управление от Брюксел , свободно ще налазят г;й активисти в детски градини и училища . Ще четат на децата приказки за хомо герои и ще обясняват на по-голямите , колко е красива еднополовата любов. Кой ще ги спре , след като за Брюксел ЛГБтТ и мигрантите са приоритет ? Това ли иска Слави за България , та ще говори за управление от Брюксел
  • 59 Гост

    5 2 Отговор
    Чеков, ти си антибългарин и основната ти чета блесна тук, я тя е ненавист към България и Народа като такива и желанието ти България да се нарича само една територия, която е била населяван от народ, чиято държава е носела това име.
    Престъпник си Чеков и си чекиран като предател.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Георги v.

    11 1 Отговор
    Да одобряваш простотията, невъзпитанието, популизма, чалгата, цинизма. Да харесваш един вечно намръщен простак, който се прави на мутра и не казва нищо съществено, а само ни пробутва клишета, изживява се като човек от народа, но в същото време се вози в скъпи коли заобиколен от многобройна охрана. Наистина нещо в България много се е объркало.
  • 62 Матей

    6 1 Отговор
    Току на финалната права преди изборите все пак слави си каза какво го вълнува,най-крайни евро-атлантически ценности.Показа ,че неговия проект е патриотично-имитационен и дублажен,нещо между гербаджийска наглост и атакистка подмяна.Ще бъде същинска трагедия ако и тоя път дръпне големи проценти,защото американците са спуснали директива да се състави правителство и то ще бъде толкова шарено и калпаво,че само ще се карат и ще настане поредния пред-гербаджийски хаос.Тия маймуняци трябва да отпаднат изцяло от класацията,за да изпъкнат истинските про-български организации,а за това са нужни протести,истински ,сериозни,не като фиестата от миналото лято.
  • 63 Слави ТриУМфонов и т.н.

    0 1 Отговор
    ИТНарод
    ИТДържава
    И Така Нататък
    И Така Далее
    ИТЕлектронно правителство
  • 64 ЗАТВОР МУТРО

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ленко Петканин":

    ТО ПЪК ОТ ЛЕНКО ПЕТКАНИН СТАВА ЛИ ЧЕП ? СТАВА КОЛКОТО БОЙКО СТАВА ЗА НЕЩО ОСВЕН КРАДЕНЕ -- ЗАВЪРШЕН КРАДЕЦ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ ! САМО ЗАТВОРА ЗА НЕГО !

    Коментиран от #65

  • 65 Ленко Петканин

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "ЗАТВОР МУТРО":

    Лекувай се момче,не те слуша главата.Изгубил си връзка с главният мозък.
  • 66 Аз Негодника

    3 1 Отговор
    ИМА ЕДНИ ПАРИ...КОЙТО ФАЛИРАЩИЯ ЧАЛГАР ЩЕ ОСРЕБРИ...СЪС КОСТОВ И ПРИЯТЕЛИ БСП И ДПС...МУТРИ ВЪН ДА ВЛИЗАТ НАШИТЕ ОЛИГАРСИ...
  • 67 Георги Илиев Митев

    3 0 Отговор
    Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.
  • 68 psf

    3 4 Отговор
    Който не гласува за ГЕРБ, гласува за неясното бъдеще, за високите цени и за липсата на демокрация!

    Коментиран от #69

  • 69 А който

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "psf":

    гласува за герб, ще спечели лъжата, кражбата, подлостта, аморалността и бедността! Ай чиститу на печелившите калинки!
  • 70 отново окупация

    6 1 Отговор
    Винaги кoгaтo имa избoри в Бългaрия приcтигaт aмeрикaнcки вoeнни cили. Минaлия път бяхa зa зaнятия УЖ нa Нoвo ceлo. Ceгa игрички в Чeрнo мoрe, caмoлeти ф16 нaкичeни c бoмби в Грaф Игнaтиeвo, дecaнтни кoрaби прeд приcтaнищaтa ни. Бългaрия вeчe e oкупирaнa oт вътрe и oт вън oт aмeрикaнcкитe тeрoриcти. Зa бoгa брaтя нa купувaйтe Кoкa Кoлa, тaя e врeднa и зa дeцaтa ви !
  • 71 марони

    2 4 Отговор
    Наивните чалгари си мислят,че ще са новите управляващи!
    Льотчика си назначи БСП!Машините,ще го направят пак.Вота е машинен,за да бъде манипулиран!Забравихте ли,че сме троянския кон на Кремъл в ЕС-предатели до край...
  • 72 ГЕРБ

    1 5 Отговор
    Да пук@@т иди@@ите които ще гласуват за чалгаря .Бял ден да невидите да не се отървете от погребения.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Има тъп народ (ИТН)

    0 2 Отговор

    До коментар #47 от "xaxa":

    Що ти пък за много умен ли се мислиш?