Отидете към основна версия

12 236 68

Шнорхела си отива, ген. Янев остава

  • парламент-
  • стефан янев-
  • правителство

Мутрата от Банкя не е престанала да загрява на тъча...

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Хората на Слави се наиграха, вече е време за сериозна политика. Вторият мандат го прескачаме и отива директно на третия.

Това коментира във "Фейсбук" Владимир Танев

Мисля че има реални шансове президентът Радев да го даде на Демократична България. Именно предложен от тях коалиционен кабинет до пролетта на следващата година със строго определени приоритети има шанс да бъде подкрепен от ИТН, БСП, ДБ и ИБГНИ. Това са 148 депутата, все пак.

Защо мандатът не трябва да отива в БСП, дори не смятам да го обяснявам. Иначе това бъдещо коалиционно програмно правителство ще бъде създадено върху гръбнака на сегашния служебен кабинет. Мен ако питате, той може да бъде изцяло преназначен.

Някой и друг министър, обаче, явно ще трябва да се прости с поста си. Който от споменатите политически субекти се отметне от това споразумение, то пряко помага на мутрата от Банкя, която не е престанала да загрява на тъча...


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 4 от 81 гласа.

Свързани новини