Отидете към основна версия

14 433 51

Димитър Стоянов: Ужасът и паниката бяха изписани на лицето на Гешев! Изглеждаше приел солидна доза успокоителни

  • димитър стоянов-
  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • изслушване на гешев-
  • комисия по конституционни и правни въпроси-
  • гешев

"Зад наситената му с правни термини реч си пролича юридическа некомпетентност", смята журналистът

Димитър Стоянов; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Слушам големите “юридически експерти” във Facebook! Какво сте очаквали от изслушването на Гешев? Да направи пълни самопризнания в Парламента и да си посипе главата с пепел? Да си надене сам белезници и да тръгне към затвора?

Да, Гешев се държа безкрайно арогантно, но ужасът и паниката бяха изписани на лицето му! Бяха видни дори под маската. Изглеждаше, като човек приел солидна доза антидепресанти и успокоителни. Може би с алкохол. Зад наситената му с правни термини реч си пролича юридическа некомпетентност. Опита се за затъне в нормативистика, за да не отговаря по същество. И не му се получи".

Това написа разследващият журналист от Биволъ и Bird.bg Димитър Стоянов в публикация във Facebook. Коментарът му идва по повод вчерашното участие на главния прокурор Иван Гешев в дискусията в парламентарната Комисия по конституционни и правни въпроси.

"Когато лъжите му са очевидни, какво очаквате да направят депутатите? Да го мерят с пепелници или да го бият със столове? Още 2-3 изслушвания и сам ще си иде! Иначе аз бих го питал за СРС-тата по “Недосегаемите” и за онези 50000 евро, дето били подготвени за него, ама как да е. Не беше това темата. За подкупите да се надяваме, че ще бъде разпитан в процесуално качество пред наказателен съд", пише още Стоянов.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 103 гласа.

Свързани новини