Last news in Fakti

20 Август, 2021 17:11 9 539 93

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: До депутатите - стига въпроси към Гешев! Искайте оставка! С мафиоти не се преговаря!

  • георги георгиев-
  • боец-
  • иван гешев-
  • изслушване на гешев-
  • главен прокурор-
  • народни представители-
  • комисия по конституционни и правни въпроси

"Намесата в работата на съдебната власт е оправдание както за депутатите да се самоцензурират в своите въпроси, така и за Гешев да не отговаря на техните питания", смята Георгиев

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: До депутатите - стига въпроси към Гешев! Искайте оставка! С мафиоти не се преговаря! - 1
Георги Георгиев; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Това, което видяхме вчера, не го очаквахме. Аз и “БОЕЦ” очаквахме поне един депутат да поиска оставката на Гешев лице в лице и то аргументирано, ясно, директно. Това не се случи. Нито един от присъстващите депутати от всички политически партии не посмя да му поиска оставката и да се аргументира защо. Същото важи и за самите въпроси - очаквахме много по-конкретни въпроси, много по-остри въпроси. Вместо това чухме “съжалявам”, “извиняваме се”, “благодарим Ви”. Мрънкане”.

Така председателят на гражданско сдружение “БОЕЦ” Георги Георгиев коментира пред ФАКТИ вчерашното участие на главния прокурор Иван Гешев в дискусията на Комисията по конституционни и правни въпроси.

Припомняме, че след като първоначално беше обявено, че главният прокурор е в отпуск, вчера Иван Гешев все пак се появи на заседанието на Правната комисия. Поканата за това дойде от председателя на комисията по реда на чл. 24 от Правилника за организацията и устройство на Народното събрание. Още с първите си думи Иван Гешев заяви, че според него този член е противоконституционен и ще сезира Конституционния съд. Тъй като обаче бил действащ към момента, Гешев се явявал в комисията “от уважение” към Народното събрание. В комисията Гешев заяви още, че нито има право, нито задължение да се запознава с конкретни дела, както и депутатите нямат право да го питат за конкретни досъдебни производства.

“Депутатите се оказаха неподготвени, оказаха се без достатъчно смелост и кураж да поставят конкретни въпроси. Тяхното оправдание е, че това ще се приеме като намеса в работата на съдебната система - каквато е и опорката на самия Гешев. Влизайки в неговия режим, фактически те се прекланят пред него”, смята още Георги Георгиев от “БОЕЦ”.

“Напротив - трябваше да го питат за неговите собствени действия. Знаем, че има искания за СРС-та лично от главния прокурор. Трябваше да го питат за тези искания - какво се е случило с тях, със събраните със СРС-та доказателства, към кого са били насочени, на какво основание са прилагани, каква информация е имал лично той, за да направи тези искания. Трябваше да го попитат за знакови дела, които са публични, обществени и за които той вече е говорил - за КТБ, за "ДжиПи гейт", за “Барселонагейт”. Това не би било намеса, тъй като той самият първо е поставил тези теми. Нищо от това не се случи”, посочи Георгиев.

“Да се занимаваме с охладител за вино - това ли е най-тежкият проблем на обществото, на държавата, на прокуратурата, на съдебната система. Разбира се, че всичко е важно, но в случая не видяхме подготвени хора, не видяхме решителност в техните действия и най-важното - не чух думата “оставка”, изречена от нито един! Затова “БОЕЦ” заявяваме: Следващият път или ни викнете да ви покажем как се прави, или просто не го правете повече”, категоричен е Георги Георгиев.

Този парламент вероятно ще си отиде преди Гешев. Ето другото разминаване - нашите очаквания бяха обратните: Гешев да си отиде преди края на този парламент, такава беше заявката поне на партиите, които определиха себе си за протестиращи, за антистатукво. Виждаме как ще се случи точно обратното и то заради тяхната неспособност да взаимодействат не с него, а да взаимодействат едни с други. Ето още един друг абсурд - те правят заявки за взаимодействие с Гешев, докато едни с други не могат да си взаимодействат срещу Гешев. Как да го разбираме това, на какво основание?”, каза още Георги Георгиев. Припомняме, че в края на заседанието на комисията Ива Митева изрази желание за бъдещи изслушвания, тъй като това би било “добре за взаимодействието между институциите”.

“Тук имаме не фиксация върху Гешев. Гешев е проводник и затова трябва да си ходи. Имаме заявка за една тежка и дълбока съдебна реформа и оставката на Гешев е първата стъпка по този път. Помним думите на Борисов, че реформата ще стигне дотам, докъдето главният прокурор позволи, който и да е той. Тогава беше Цацаров, сега е Гешев”, припомни Георгиев.

На въпроса какво смята за твърдения на Иван Гешев, че той е едва ли не един административен ръководител, който нито може да проверява, нито да контролира и отговаря ли това на реалността, Георги Георгиев отговори: “Това абсолютно не е вярно. Гешев многократно се е намесвал в работата по конкретни дела. Многократно самият той е заявявал, че е взимал отчет по конкретни дела. Многократно той е коментирал конкретни дела, влияейки по този начин на вътрешната убеденост на различни прокурори - като започнем от случая на Иванчева, и минем през всички нашумели скандали в момента. Той сам опровергава себе си, сам си противоречи, но нямаше кой да му извади тези конкретни примери”.

“Всички помним например “НАП-гейт”, когато стана сривът в системата на НАП и от там изтекоха множество лични данни. Тогава той коментираше конкретни лица, вменяваше вина на тези лица - на конкретни фирми, на конкретни журналисти и медии. Това го правеше Гешев и това трябваше да го питат - на какво основание го е правил, след като той сега осъжда това поведение. Това означава ли, че признава, че тогава е извършил закононарушение и какво ще последва - ще си подаде ли оставката след всички тези действия! Другото са оправдания за всички. Намесата в работата на съдебната власт е оправдание както за депутатите да се самоцензурират в своите въпроси, така и за Гешев да не отговаря на техните питания”, посочи председателят на “БОЕЦ”.

“Не става дума за намеса. Отделният депутат може да изрази лично мнение и това не е намеса. Това е право. В конкретния случай това е още и дълг на всеки един от тях към гражданите. От трибуната на ФАКТИ ще призова всички депутати или поне тези, които са се заявяват за антистатукво настроени, всяка сутрин да започват пленарното заседание в Народното събрание с призив за незабавна оставка на Гешев от парламентарната трибуна и всеки ден да завършват заседанието по по същия начин! Да започват и да завършват всеки ден в призив за незабавна оставка на Иван Гешев - пазителя на мафията! Това е натиск и поведение. Да видим докато ще издържи Каскета тогава!”, призова Георги Георгиев.

В края на разговора той отправи още един призив към народните представители: “И следващия път никакви въпроси не му задавайте - само му поискайте оставка с призива, че с мафиоти, не се преговаря! Принципно, ясно и точно. “Г-н Гешев, ние с мафиоти не преговаряме. Няма какво да ви питаме. Искаме Ви само оставката!”.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 10 Отговор
    В парламента е кот каже дуан ага! Когато той каже тогава....

    Коментиран от #83

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 9 Отговор
    така е мутра кръв повръща пари не връща

    Коментиран от #61

  • 3 Пич

    26 8 Отговор
    Малее , и мутрите имали много акъл... И желание да ми поучават... Простите винаги са били гръмогласни... Ама хаиде , този може и ваксиниран да е ...
    .
  • 4 Последния Софиянец

    35 5 Отговор
    Вчера ми се обажда един депутат от ИТН и вика: Гешеф е в парламента,вие къде сте?Викам:Ами имаме си работа,не можем все да висим пред парламента.Размърдайте се малко и вие.Само на нас чакат а уж партии на протеста.

    Коментиран от #6

  • 5 Иван Гешев, Ръката на Господ

    7 12 Отговор
    Здрасти Жоре!
  • 6 ТАЛИБАНАН ТИЧА ПО ШЛЯПКИ ИЗ КАБУЛ,

    9 10 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    😂😂😂😂😂😂,ОХ HAПИКАХ СЕ ОТ СМЕХ👳

    Коментиран от #20

  • 7 Тикви и каскети

    30 15 Отговор
    А къде е простакът с джипа
  • 8 врабец

    23 31 Отговор
    А какъв си ти бе боецебец прост селянин алчен.
  • 9 тулупов

    26 2 Отговор
    Всички са смели отдалече. Страхливи дупедати.
  • 10 Оххо

    25 29 Отговор
    Ето го и Гошко открадна парите от касата на Герб!!!!!! Позорно изгонен от Борисов!!!!!! Сега станал моралист!!!!! Ти плати ли си здравите??? Или сега пак ковид 19 и ще ти прати Радев линейка до Видин

    Коментиран от #15, #78

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор
    мутрите нямат ни акъл ни сиво вещество
    говорят така о бее брато мучат

    Коментиран от #13

  • 12 иванчо

    18 4 Отговор
    Все повече се чудя какво пречи на най-решителните и най-родолюбовите да обединят страст срещу цялата тази досегашна сатанимска измет ....
  • 13 Ти си от тях

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гледаш да смучеш държавата за помощи, ток, вода, дърва марш бе работи трол

    Коментиран от #16, #18

  • 14 Стойко

    14 5 Отговор
    Иван Стоименов Гешев донесъл в НС досъдебни производства за обвинявани лица за полицейско насилие. А използването на палки , блъскане със щитове и ползване на паралитичен газ в ранния следобяд на 2 септември срещу жени , младежи и възрастни хора мирно протестиращи

    Коментиран от #21, #26, #39, #49, #68

  • 15 Дельо Хайдутин

    9 7 Отговор

    До коментар #10 от "Оххо":

    Парите в касата на ГЕРБ твои ли бяха та пищиш?!

    Коментиран от #24

  • 16 Алфа Вълкът

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "Ти си от тях":

    Колега, вярно смуче държавата този паразит Козлодуйския като пиявица но взема под 300 лева инвалидна пенсия поради нетрудоспособност. Падат му се 9 лева на ден , с тях трябва да се храни 3 пъти дневно, да си плаща ток, телефон, вода , интернет , дрехи и транспорт. С 9 лева на ден!!!! А писаха че един бургер на Златните бил между 14 и 18 лева. 2 пъти повече от дневната дажба на Козлодуйския търтей. Правете си сметката на какъв геноцид е подложен!!!

    Коментиран от #23, #30

  • 17 БиБи Кинг

    6 8 Отговор
    Жоре че скасаш од стисканье тиа палци на ногите баце! Отпушти ги бе пуштеняк! Отпушти ги, па исправи се, дигни палталона, стеги колана,расходи се,работа намери си! Внетно ли е баце?
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "Ти си от тях":

    ти си герб трол аз си плащам данъци ток вода нзок
    с инсулнт съм на никой не го желая

    Коментиран от #25

  • 19 Професор

    20 21 Отговор
    Гешев не се предавай народа е зад теб и те подкрепя! Само Герб да живее Генерал Борисов!
  • 20 Баба Гицка

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "ТАЛИБАНАН ТИЧА ПО ШЛЯПКИ ИЗ КАБУЛ,":

    Нищо чудно - забравили са си яйцата.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Виждам

    16 10 Отговор
    Гошо че си тъп, тъп си,но какво искаш да стане .Бойко си изкара мандата до край.Гешев и той ще си изкара мандата по закон но ти си оставаш тъп щом разчиташ на жълтопаветниците,някои от които станаха депутати.Но всичките са толкова смотани,че в два парламента са неспособни да направят правителство и сега народа трябва да чака трети избори за да може зеления чорап да направи нещо.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пищи що

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Дельо Хайдутин":

    Е под жената ти
  • 25 Стига буча бе

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуйски трол. Тролиш глупости само. Лъжеш и крадеш.

    Коментиран от #28

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛ СТОЙКО АЛФА ВЪЛКЪТме обижда
    той не е ЧОВЕК и е
    БАД
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Стига буча бе":

    ти си трол на герб ти мучиш гавриш болен синсулт ЧОВЕК

    Коментиран от #33

  • 29 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор

    До коментар #27 от "Стойко":

    Този пост не е мой коментиращ съфорумецо...Този по стила на писане е Козлодуйския бедняк който няма дори за бургер на ден! Същия вече съвсем откачил от бедност и геноцид и писал с моето име!
  • 30 Тоя трол Козлодуй

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Вълкът":

    Изобщо не ми го жали.... Много трудострени и болни хора работят. Хора с по 1 ръка или крак намират начин да работят. Козлодуй само троли и плаче за пари и помощи.

    Коментиран от #35

  • 31 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 6 Отговор
    ДОКОГА ТОЗИ МУТРОБОЕЦ ЩЕ МЪРСУВА ПО ФОРУМИТЕ ? ? ? И ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е МУТРЕНСКА...... НЕЩАСТНИК .

    Коментиран от #34

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Стойко":

    БРАВО ПРИЯТЕЛ
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 До когато

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Цветан Василев му плаща.
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Тоя трол Козлодуй":

    ХОРА с тежък инсулт не могат да работят
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Факти питам ви

    3 1 Отговор
    Коментар 33!!! Къде е цензурата???????? Не е ли истина, че ГРАД КОЗЛОДУЙ не знае български език и българският правопис. В всяка дума грешка.. Свобода на словото 113мясти при факти
  • 38 Аллоооо

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Валтер Папазки и брат му Геирги от години не са в България. Нито във Враца 😀😀😀😀. Смешник си. Не ми се прави на интересен изобщо. Дори не познаваш хората от бившите империалисти.

    Коментиран от #45, #64, #65

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛ виждаш ли АЛФА ВЪЛКЪТ как плте интриги и те настройнва срещу мен против теб не пша УВАЖАНВАМ ТЕ
    ДА УВАЖАВАМ ТЕ С ГЛАВНИ БУКВИ ГО ПИША тия трж тролове от герб са мръсни

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 гост

    8 4 Отговор
    На тоя пумияр до КОГА ще му се дава трибуна по медиите
  • 42 Ходи се измий

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Че мирише бе подлого.

    Коментиран от #46

  • 43 аз съм Веска

    1 4 Отговор
    ГОГО , ТИ НАИСТИНА ЛИ МИСЛИШ , ЧЕ ПОРОЧНИЯТ КРЪГ ИЗЧЕЗВА С ГЕШЕВ .ПРОЧЕТОХ ЗА ИНГИЛЕТАТА НА ХАДЖИГЕНОВ ПРИ ЗАЩИТАТА ТИ .
    ЦЯЛАТА ПРАВНА СИСТЕМА Е ВМИРИСАНО ТЯЛО. И КАТО КАЗВАШ ГИШЕВ , МИ СТАВА ЖАЛ , ЧЕ ГО ИСКАТ САМО НЕГО КАТО ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА .И С НЕГО ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ .
    ТОЗИ ФИЛМ НЯМА ДА СЕ ГЛЕДА .
    ВСИЧКИ ВЪН .
  • 44 геца

    3 2 Отговор
    ходи нахрани прасетата.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Аллоооо":

    да в ЮАР са
    ВУЙЧО ми беше ПОДПОЛКОВНИК от БНА КРУМ МИТОВ ГОРИНОВ зет му е в ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ а внук МУ марио Е В данс

    Коментиран от #51

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ходи се измий":

    ти иди се измии защото имаш ЧЕРНА ДУША
  • 47 МУШИНГЯСИ

    5 4 Отговор
    И АЗ ТОВА ПИСАХ СУТРИНТА , ЧЕ ЩОМ МУ ЗАДАВАТ въпроси значи ГО ИМАТ ЗА НЯКАКЪВ , А ПЪК ТОЙ НЕ Е НИКАКЪВ , ТОЙ Е ЕДИН САПУНЕН МЕХУР И ТЪПАНАР ЖИВЕЕЩ В БОЯНА НЕЗАКОННО И НА ГЮВЕЧ , ПОНЕЖЕ Е НАГЪЛ ХИТРЕЦ И ЯТАК НА БОЙКО МУТРАТА И ПЕЕВСКИ КРАДЦИТЕ НА КТБ И БЕЗБРОЙ ОЩЕ ОБИРИ НА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА !

    Коментиран от #91

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    СТОЙКО копират ми ника и те обиждат не съм те нарекъл МОЙКО копират ника ми
  • 50 бай Даньо

    3 1 Отговор
    Жоро имаше време и идиоти не пишеха по вестници но ето и това стана ...
  • 51 Много си

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Зле с информацията. Хубаво е да спреш да пишеш глупости. Ставаш за смях, подигравки от всички.

    Коментиран от #56

  • 52 Нап, ли

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Искаш или нои да ти пратим за проверка на телк. Директно от София не Враца или Козлодуй

    Коментиран от #54

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    случайни ХОРА забогатяха неслучайни ХОПА обеднаха герб поправило си е мафиотско мутренска партия с главната мутра БОЙКО БОРИСОВ
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Нап, ли":

    ДА ЗАПОВЯДАЙ първо съмил трудостроен с 67 проента глухота работих в ТИХ ТРУД ЕООД
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Много си":

    ФАКТИТЕ СА ИСТИНА провери в масивите на БНА и на ДС но ще ти откажат достъп а ИСТИНАТА не е лъжа
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    кевр мафията мутрите от герб самоубиха много неудобни ХОРА
  • 58 Теглете му куршума бе

    2 1 Отговор
    Не му се обеснявайте
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Алфа Вълкът":

    еми влез в профила на АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста той също си има със СТЪКИ и ГОШО ВАЛЕНТИНОВ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хахаха

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мафията (БСП) иска да завзема държавата и всички противници на мафията им се иска оставката. Напоследък много престъпления стават, няма пари за проекти, Баневи ги освободиха, отпаднаха обвиненията на Божков, на Бобокови, хора с много имоти са в служебното правителство. Хора, защитавайте си суверена. Гешев се опитва да подгони лоши хора, не му пречете

    Коментиран от #63

  • 62 имам баялда

    7 2 Отговор
    Има ли по голям мафиот от Георги Георгиев?
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Хахаха":

    господине а койдаде ХОТЕЛА на АРАБАДЖИЕВИ
    НАМАРГИНИТЕ кашони
    имоляте да не се обиждаме
    БЛАГОДАРЯ предварително и да с инсулт съм
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Аллоооо":

    господине някога в ГРАД КОЗЛОДУЙ имаше ДИСКОТЕКА ИМПЕРИЯЛ БРАТЯТА ВИНАГИ ИДВАХА ТАМ

    Коментиран от #79

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Аллоооо":

    ВИС 2 бяха във война със СИК а ГЕОРГИ ПАПАЗКИ е в ЮАР
  • 66 Гост

    2 3 Отговор
    На този кой му плаща за това, да се прави на Патриот, след като беше ПРИВИЛЕГИРОВАН да бъде докаран в болница и лекуван по заповед на Борисов!!!
    На този работата не му е по чиста от тази на Борисов, след като двамката са спали в един креват.
  • 67 Гладкомозъчна печена 🎃

    3 6 Отговор
    Гешев да влиза в затвора доживотен затвор и конфискация на имуществото му. Гешев е патерица на задкулисните играчи

    Коментиран от #69

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛ ли си ми
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Само дрънкане

    3 5 Отговор
    Значи е прав Слави - без хората от статуквото! Тях сме ги гледали 30 г. Какво направиха - НИЩО! Само крадоха! Избори до дупка, докато се оттече помията! Ако не стане - не сме достойно да имаме самостоятелна държава!
    Припомням - на последните избори 60% от говедата не гласуваха!
  • 71 ГЕРБЕРАСТИТЕ ЗАМИНАВАТ В ТРЕТА ГЛУХА 🤣

    5 3 Отговор
    Мина им времето и на тях 😇
  • 72 оня

    4 3 Отговор
    Май само Възраждане ще имат смелост, ако са в парламента. Чалгарина беше надежда, ама и той е зависим, както си пролича:))
  • 73 ГЕРБ

    5 3 Отговор
    ФАКТИ ВИЕ СТЕ МЕТЕЖНИЦИ .ЩЕ РЕВЕТЕ
  • 74 толупа

    3 2 Отговор
    Ще му накривите на гешо Каскета.
  • 75 5577

    5 2 Отговор
    Ей не свършиха тия пари. Вие за друго не може ли да говорите. Никой не го интересува прокурора. Само мутрите дето е натиснал прокурора. И сега Какво вече толкова проблеми си имаме че дали Божков и Галевите ще се приберат в България ми е все тая. Такава инфлация, ковид, безработица. И да го махнете Гешев друг Гешев ще назначат. Тогава другите мутри ще реват.
  • 76 Docenta

    6 2 Отговор
    Тоя лентяй и организацията му от страхливци наречена боец наистина са човекоподобни.Бойко Чашков би ги нарекъл бивши хора
  • 77 jorj

    2 2 Отговор
    Тоа зе да са изтърва на обществени места!!! Аре в старческия, осмърдя орталъка!!!
  • 78 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Оххо":

    Гепи им комисионната казваш. СПОДЕЛИ ЗА КОЛКО % И ОТ КЪДЕ Е ТАЗИ СУМА.
  • 79 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Империал тръгна от Враца. Имаше във всички градове техни дискотеки. Маргините са големи мафиоти. Казвам, че по-зле от бсп в момента няма. Маргините и маджо никой не може да ги бутне. Но при герб се разви държавата, а сега върви надолу

    Коментиран от #80

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Потурите на дядо

    5 1 Отговор
    Гешев ги направи смешни, цялата комисия изглеждаха жалки и неподготвени. Юристи, незапознати със законите, законодателните предложения и общи правни постулати. Срам...
  • 82 Стар терикат

    0 3 Отговор
    България е най пропадналата държава в света срам ме е че съм българин напаст божия
  • 83 Миладин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Може но с терористи и подстрекатели не се преговаря!
  • 84 Ей този пак

    3 1 Отговор
    Да не излезе,че Гошката е в ОПГ за метеж срещу органите на реда и държавата?.Затуй все Гешев му е в устата.Сам каза,че " бойците" искали да разбият кордона при т.н.уж протести.Че къде се намират ,насилствено да упражняват незаконни действия и палежи срещу полицейски служители пазещи държавни институции?И каза си го,де защо не питали гл.прокурор по знакови дела,най вече на шефа му беглеца в Сръбско.И какво да го питат,нали всички документи по делото са при Мустака,а той си плаща с финансова помощ на военните заводи да го дундуркат в петзвездния в Белград
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 стоян

    1 1 Отговор
    Явна заявка за нов Бареков,Учиндолец,Тошковец,и Банкянска мутра! Следващия им ход , да вкарат Боец в парламента...А иначе е прав за много неща-въпросът е,дали е наистина,или мимикрия...
  • 87 Дедо

    4 1 Отговор
    Гошо тъпото,че е тъп се знае.Ама каква е тая Маринкова , че му отделя толкова внимание.Май и тя е умна колкото Гошето,тъй де-Тъпото .
  • 88 Матей

    1 2 Отговор
    Той да не е луд да си подаде оставката,ще трябва да го изритат,ако ще и със сила и да го въдворят където е нужно.Бойко си сложи ламарината да го пази и когато не е на власт и както виждаме пазарлъка си остава в сила.може ли да се уважава подобна абсурдна казуистика,един наглец да се плези фигуративно и да друса кючек по съдебната система?
  • 89 Кой е този?

    3 0 Отговор
    Хайде стига с разни знайни и незнайни "протестъри" целещи се в "кокала".
  • 90 Мутра

    3 0 Отговор
    Гешев е класа затова тези самозванци в парламента се оплетоха в собствените си калчища. Този гошо на който "факти* му дават трибуна и го титуловат като много важен екземпляр, всъщност какво образование има, какво разбира от съдебна реформа. Не преговарял с мафиоти, ама ти изобщо не си човека който можеш да преговаря за каквото и да било. Ти си жалката провинциална мутра на която плащат за да се прави на страшен. И вземи се лекувай.... Кой пък е гошо тъпото, вместо да е в затвора този акъл ще дава. И не пипайте Гешев, ще се сблъскате с народния гняв и гнева на голяма част от магистратите.
  • 91 Ех ,нещастник!

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "МУШИНГЯСИ":

    И ти се изока?!Я,вървете да копаете пипера и си мълчете!За друго не ставаш,бе човече!Изумително е ,че си се научил да пишеш!Не се напъвай да мислиш!Инсулта дебне!
  • 92 ДУПЕТАТ

    1 0 Отговор
    АМИ ТИ ЕЛА ДА Я ИСКАШ ПОСЛЕ ТЕБЕ ДА МАНДРЪСВАТ КАТ СИ ТОЛКОЗ ЕРБАП
  • 93 ХАДЖИ ХАДЖИ

    1 0 Отговор
    И КВА СТАНА ТЯ ИЗВИКАХМЕ ГО ДА ГО ТРИЧИМ А ТОЙ ВЗЕ ЧЕ НИ ОПРАСКА /МАЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ