Отидете към основна версия

65 717 203

Брутално

  • бойко борисов-
  • герб-
  • елен герджиков-
  • столичен общински съвет-
  • борис бонев-
  • спаси софия

Стилът "Борисов" няма никаква допирна точка с демокрацията и елементарната цивилизованост

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Еленът има грацията на сърната, но вместо нейната плахост притежава гордост и достолепие. Бойко Борисов, останал без особени опции да кадрува в опосканата ни родина, се изхрачи върху честта на председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков като реално го извлачи от сградата.

Не ставал. Защо? Не бил защитил партията от "Спаси София" на Борис Бонев, които твърдят, че градският транспорт в София е приключил. Изобщо нямам намерение да защитавам Елен Герджиков, да изтъквам качествата, които има или няма, но "лидерската" саморазправа с него е потресаващо отвратителна.

От ГЕРБ вият на умряло за "изчегъртването". По села, махали и колибища бившият премиер чертае злокобната картина на действаща масова вендета срещу мирни люде, гласоподаватели на ГЕРБ.

"Един милион изчегъртаха" - така се изцепи Пророка от Банкя в някаква махала, до която стига само джипът му. Че обича да говори на едро, сякаш закръгля лев към евро, си го знаем още от миналото десетилетие. Но това, което стори на клетия Елен е показателно за бруталния му стил, нямащ нито една допирна точка с разбиранията не просто за демокрация, но и за елементарна цивилизованост.

Спомнете си нахлуването му на заседанието на Висшия съдебен съвет. Нищо друго да не си спомните - достатъчно е.

Забравили сте? Нищо. И така се живее...


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 372 гласа.

Свързани новини