Отидете към основна версия

14 609 74

По-силни с инхауса

  • магистрала хемус-
  • инхаус-
  • бойко борисов-
  • терб-
  • бойко рашков

Ехо от безобразията на "Хемус"

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като нацията поживя няколко дни с чудните приключения на Боян Расате и готвача Токев, дойде време да се върне към "изконните" си интереси - многострадалната магистрала "Хемус" и машините за гласуване. Чест прави на големите ни телевизии, че предадоха брифинга на Бойко Рашков и МВР по разкритията около строителството на "Хемус". Ама те излъчиха ли го, ще попитате. Разбира се, че не. И сега си помислете пред какво са изправени тези, които искат да променят нещо, когато най-влиятелните медии у нас чинно продължават да служат на статуквото. Онова същото, срещу което народът изтърка по няколко чифта маратонки в протести.

След като стана ясно, че магистралата, по думите на вътрешния министър, е строена от неизвестен извършител, няма да е голяма изненада, ако приближени на ГЕРБ екстрасенси докажат, че тя се е построила сама - природно-строителен феномен. Или близки до бившите управляващи психиатри обяснят, че тя е строена на нервна почва.

Наричаха "Мистър 10%" Александър Божков. Какъв сантиментален наивизъм. Този човек, мир на праха му, е за канонизиране на фона на алчните нахалниците днес. Нацията получи жесток шамар и от БНБ. Оказа се, че освен, че няма остров в Гърция и къща в Барселона, Борисов нямал и банка. И този човек ръководи държавата повече от десетилетие?! Клошарска история. Унизително, обидно и абсолютно неприемливо за всички, които бяха послушни свидетели на десетилетието му. Дано поне да му е вързало с инхауса, че да не го мислим.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 175 гласа.

Свързани новини