Отидете към основна версия

3 892 40

Участието на БСП в управлението е компромис, за който сега ще платим тежка цена

  • боец-
  • путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • бсп

Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не се преговаря

Снимка: БОЕЦ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Позиция на гражданско сдружение "БОЕЦ":

"Война е.

Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не се преговаря. Те не правят "политика". Не се съобразяват с дипломатически, правни и международни норми. Дори с човешки и морални. Водени са единствено от личното си его, алчност и извратени амбиции. Способни са да причинят смъртта на хиляди, дори на милиони души. Способни са да причинят това и на собствения си народ.

За съжаление, петоколонниците в България са на всички нива в държавата. Участието на БСП в управлението е компромис, за който сега ще платим тежка цена.

Европейските и световни лидери са длъжни да проявят нужните качества, за да се противопоставят адекватно на лудостта на Путин.

Тежки и мрачни дни и седмици предстоят. В България гражданското общество ще бъде отново основният стожер на демокрацията и свободата. А политиците ни са подложени на най-важния тест: колко струват за тях принципите на демокрацията, мира и националния суверенитет.

БОЕЦ изразяваме своята подкрепа за украинския народ и категорично се противопоставяме на руската агресия. Войната не решава проблеми, войната носи смърт, разруха и мизерия, войната убива.

Това е война на диктатурата срещу демокрацията. И ние сме част от нея, неутрални не може да има!".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 76 гласа.

Свързани новини