Отидете към основна версия

13 777 162

Русия - какво предстои в близко бъдеще?

  • русия-
  • войната в украйна-
  • путин

Страната ще трябва да преживее 7 решения на отчаянието и безумието, смята Николай Слатински

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В предишния статус написах за неизбежните 7 решения, които Онзи Страхливец в бункера ще натрапи безпрекословно на Русия, воден от своето отчаяние и безумие.

Не ме изненадват реакциите на този статус, които получих на лични.

Аз съм свикнал да се отнасят скептично към моите прогнози.

Огромното мнозинство хора не само са преди всичко пасивни читатели, т.е. консуматори, потребители на всякакви текстове, но те са и сугестирани от тези текстове, намират се под тяхното влияние и се поддават на техните внушения - дори без да осъзнават винаги това.

Докато аз се опитвам да мисля. Да анализирам и да прогнозирам. Колко успешно е друг въпрос, но го правя активно. И имам ли какво да кажа, след като съм го премислил 4 пъти, аз го публикувам. То е във ФБ и на сайта ми, а след терора на агентите на влияние на Онзи в бункера, отговорни за цензурата във ФБ за България, написаното от мен е и в Туитър, отскоро и в ЛинкедИн.

Когато преди началото на войната на рашизма срещу Украйна пишех, че войната не е въпрос на Дали, а на Кога и то не на Кога да е, а много скоро, отново имаше твърде негативни или скептични реакции, че съм преувеличавал, че съм се изхвърлял. Един интелигентен човек дори на 23 февруари ме разби във ФБ с дълбокомъдрения въпрос - а за какво му е на Путин да напада Харков?

Не си правете никаква илюзия!

Онзи в бункера ще хвърли Русия в пъклото на колосалната милитаризация - на политиката, икономиката, финансите, медиите, обществените отношения!

Той се бори за своето физическо оцеляване. Той е - писал съм го и преди 10 години - геостратегически маниак и геополитически циклофреник! Той е луд за връзване. Той е Адолф Путин! Той е Осама бин Путин!

Ето защо проявете търпение. Прочетете отново написаното в предходния ми статус. Ще го приведа тук за ваше улеснение. Защото всичкото това (ни) предстои! Не е въпрос на Дали, а на Кога. И то не на Кога да е...

Русия - какво предстои в близко бъдеще?

7 решения на отчаянието и безумието:

1. Заявяване, че Русия се намира във война, натрапена ѝ в Украйна от Запада.

2. Въвеждане на военно положение в цялата държава.

3. Обявяване на обща военна мобилизация.

4. Затваряне на границите на страната.

5. Преминаване към военна икономика.

6. Замразяване или отменяне на всички важни социални програми и инвестиции.

7. Официално налагане на тотална цензура върху всички средства за масова информация, социални мрежи, блогове и подкасти.

(текстът е от фейсбук страницата на автора)

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 186 гласа.

Свързани новини