Отидете към основна версия

38 869 227

Русия започва да полудява

  • николай слатински-
  • русия-
  • полудяване

Поведението ѝ като държава и общество е все повече със зачестяващи симптоми на налудности и със застрашителни прояви на лудост, коментира експертът по национална сигурност

Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Независимо как работят другите системи и органи на един човек, ако главата му не е в ред и това се отразява зримо и все повече на неговото поведение; ако той поради тази причина има тежки психически отклонения (девиации), то за този човек казват, че той започва да полудява. А при по-напреднала, ставаща необратима фаза на психическите му отклонения, за него казват, че е полудял окончателно.

Пред очите ни се случва нещо твърде опасно – Русия започва да полудява! Поведението ѝ като държава и общество е все повече със зачестяващи симптоми на налудности и със застрашителни прояви на лудост.

Това не означава, че всички хора в Русия са луди – не, в никакъв случай! Опазил ме Бог от такива твърдения.

Това означава, че на Русия главата ѝ не е в ред и това се отразява зримо на нейното поведение, а поради тази причина Русия има тежки психически отклонения (девиации) и именно затова тя започва да полудява. А ако се стигне до по-напреднала, ставаща необратима фаза на тези ѝ психически отклонения, ще се окаже, че Русия е полудяла окончателно.

Коментарът е от личния сайт на автора nslatinski.org

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 319 гласа.

Свързани новини