Отидете към основна версия

4 457 72

Ето как „дълбоката държава“ може да разтегли времето…

  • радостин-
  • василев-
  • продължаваме промяната-
  • депутат-
  • запис

Аз винаги говоря само истината!, каза Радостин Василев

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бившият депутат на „Продължаваме промяната“, понеже нали каза, че ще напуска – Радостин Василев, даде обширна пресконференцията, на която разкри дълъг запис на сбирка на Националния съвет на бившата си партия. Онлайн заседанието на ръководството на ПП, на което присъствал по грешка, защото го включили без да искат, започнало около 10 ч. вечерта и завършило в 3 часа през нощта.

Според Василев, понеже има ученик, който трябва да води на училище, към 12.30 през нощта (пада се някъде по средата на заседанието) решил да си легне. И какво направил? Пуснал заседанието да се записва, за да може на сутринта да чуе какво е решено до края на заседанието.

Но преди това обаче каза няколко пъти, че ще предостави на журналистите запис на цялото заседание, което бил направил в 2 части, защото било дълго.

Та как Радостин Василев има 5 часа запис, след като по негови думи е пуснал срещата да се записва в 12.30 през нощта, когато си е легнал?

Като пуснеш нещо да се записва в 12.30 часа през нощта и то приключи в 3 часа през нощта… Записът няма как да е 5 часа. Освен ако няма някакъв начин да се разтегли времето и от 12,30 часа до 3 часа да станат 5 часа…

Всъщност, дали Радостин Василев казва истината, че е направил записа, защото си е легнал към 12.30 през нощта… Или е записал цялата среща от самото начало, но просто реши да каже, че е пуснал записа в 12,30 часа през нощта, защото искал да легне…

Май виждаме нагледно как „дълбоката държава“ може да разтегли времето…

И на същата пресконференция няколко пъти заяви: "Аз винаги говоря само истината."

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 53 гласа.

Свързани новини