Отидете към основна версия

2 619 44

Огнян Минчев: България е на ръба! Радев прави при себе си "кабинет в сянка"

  • огнян минчев-
  • румен радев-
  • руска агресия-
  • руска агентура

Пазете възможността демократичните институции да работят! Въпреки, че не обичате "онези"

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Радев прави при себе си "кабинет в сянка". Приказвали си там - "Чакай да дойде август, ние ще им дадем да се разберат на тия..." Кои са тия е ясно - всички ние, останалите. Не допускайте този да се върне на власт!

За това призовава във "Фейсбук" Огнян Минчев.

Комбинацията от посредственост, властолюбие и неистов стремеж към диктатура се доминира от слугински манталитет спрямо "братушките".

Разберете, България е на ръба. Докато на 200 км. от нас се води война. За кремълските негодници днес е все по-изгодно да си изтрият кафявите срамотии с доброволни жертви като нас.

Пазете възможността демократичните институции да работят! Въпреки, че не обичате "онези".

Въпреки, че ги обвинявате в стоте смъртни гряха - те ви обвиняват в същото... През 2020 г. предупреждавахме - не пускайте Радев на власт! Тогава мнозина ни се смееха - "Е, какво ще стане като Радев управлява три месеца със служебно правителство..."

Видяхте ли сега какво стана - три години хаос и еднолична фатмашка диктатура. Зная, че не харесвате правителството. Нищо, че не го харесвате - алтернативата е Радев пак да ви прави вечерна проверка. Всеки ден. За много време напред!

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 74 гласа.

Свързани новини