Отидете към основна версия

1 973 42

Калина Андролова: Делян Добрев надигра много оригинално Асен Василев

  • калина андролова-
  • асен василев-
  • делян добрев

А междувременно преходната държава на Кирил Петков и харвардските балони се превърна в най-разпадащата се обществена структура, най-бедната, най-задлъжнялата и най-безотговорната

Снимка: бТВ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Делян Добрев надигра много оригинално Асен Василев в дебата по bTV! Но Асен видимо се обиди, много хора казват, че е студен, но ми се струва, че е чувствителен човек. Особено му става кофти от Делян Добрев, имам усещането, че Асен иска Делян Добрев някак си да го харесва, а не да го наритва с бутонките. Този дебат показва безпомощна обединена левица и много лицемерна, както винаги. Жаблянов често е много нервен, но това е устойчиво негово състояние. Дето се вика в този дебат Сашо Дончев, анархистът, привърженик на корпоративния абсолютизъм и демонтажа на държавата, има двама представители – Асен Василев и Валери Жаблянов. Валката Златев също е добре поставен през точно същите хора.

Това коментира във "Фейсбук" Калина Андролова.

Въпреки че и двамата, и Асен, и Валери говорят тъкмо обратното – да се грижим за хората. Но задкулисното разкешване за разтурване и реконструкция на енергийните активи и подготовката им за преминаване в частна собственост, е всъщност истината за политиките, които се прокарват от псевдолевичарството – ПП/БСП. Тази лъжа я живеем вече 30 години. Видяхме я и в служебните правителства на Радев, съставени от отломки от левицата, пишман масони и мошеници, подхвърлени от олигархията! В служебния кабинет на Главчев също се подвизават такива. Главчев открито признава в отговор на запитване на Калоян Методиев относно енергийния министър Малинов, че практически е одобрен от президента Радев... И Главчев едва ли не няма нищо общо с шутовското държавничество на Малинов в енергийния сектор. Радев лансира най-разрушителните енергийни министри в историята на българската енергетика, като в тази класация не бива да пропускаме и Сашо Кеша, поставен от ИТН. Но Малинов е номер 1 по унищожаване на енергетиката ни и по заблуждаване на Борисов и на Радев, че има ключови връзки с Държавния департамент на САЩ.

Преди дебата слушахме самохвалебствията на Демерджиев по същата телевизия! Явно че се подхвърля идеята за "равноотдалечената" му фигура отново за вътрешен министър. Махаме професионалисти от гилдията, слагаме илюзионисти от словоблудския пловдивски сектор на Копринковия свят. Голям зор от страна на ПП/ДБ да заменят държавата на Борисов с държавата на Копринков!

А междувременно преходната държава на Кирил Петков и харвардските балони се превърна в най-разпадащата се обществена структура, най-бедната, най-задлъжнялата и най-безотговорната. Демерджиев искаше да оглавява партията на Радев, но Радев не посмя да направи крачката. Демерджиев беше вътрешен контрол по времето на енергийния шашмалог Росен Христов, заедно с бутафорията Пеканов, който днес пак развиваше схоластична сапунено-мехурна икономика по БНТ и обясняваше как „хората не приемали прогнозата за времето“, съответно канеше народа на университетски лекции (нашите управници обичат лекциите, понеже в лекциите изграждат, а в реалността разкопават и разрушават), заедно с объркания Крум Зарков, който предлагаше правни реформи без да има един ден трудов стаж в реалния живот, и с Христо Алексиев, за който можем да изпишем огромен обем текстови файлове, кой го поставя и пази, и който всяка куха лейка, по-нахална колежка, може да го закачи в междучасието и да му даде посока.

Демерджиев непрекъснато говори, че знае тези и тези, кои били, какво правили, а той като беше министър що не ликвидира проблема завинаги?! Или по-лесно е да говориш и да се правиш на велик, отколкото наистина да си велик. В кабинета на Гълъб Донев се случиха много нередности, които ще са определящи за бъдещето на България.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 38 гласа.

Свързани новини