9 Октомври, 2024 13:03 1 735 36

Калина Андролова: Делян Добрев надигра много оригинално Асен Василев

  • калина андролова-
  • асен василев-
  • делян добрев

А междувременно преходната държава на Кирил Петков и харвардските балони се превърна в най-разпадащата се обществена структура, най-бедната, най-задлъжнялата и най-безотговорната

Калина Андролова: Делян Добрев надигра много оригинално Асен Василев - 1
Снимка: бТВ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Делян Добрев надигра много оригинално Асен Василев в дебата по bTV! Но Асен видимо се обиди, много хора казват, че е студен, но ми се струва, че е чувствителен човек. Особено му става кофти от Делян Добрев, имам усещането, че Асен иска Делян Добрев някак си да го харесва, а не да го наритва с бутонките. Този дебат показва безпомощна обединена левица и много лицемерна, както винаги. Жаблянов често е много нервен, но това е устойчиво негово състояние. Дето се вика в този дебат Сашо Дончев, анархистът, привърженик на корпоративния абсолютизъм и демонтажа на държавата, има двама представители – Асен Василев и Валери Жаблянов. Валката Златев също е добре поставен през точно същите хора.

Това коментира във "Фейсбук" Калина Андролова.

Въпреки че и двамата, и Асен, и Валери говорят тъкмо обратното – да се грижим за хората. Но задкулисното разкешване за разтурване и реконструкция на енергийните активи и подготовката им за преминаване в частна собственост, е всъщност истината за политиките, които се прокарват от псевдолевичарството – ПП/БСП. Тази лъжа я живеем вече 30 години. Видяхме я и в служебните правителства на Радев, съставени от отломки от левицата, пишман масони и мошеници, подхвърлени от олигархията! В служебния кабинет на Главчев също се подвизават такива. Главчев открито признава в отговор на запитване на Калоян Методиев относно енергийния министър Малинов, че практически е одобрен от президента Радев... И Главчев едва ли не няма нищо общо с шутовското държавничество на Малинов в енергийния сектор. Радев лансира най-разрушителните енергийни министри в историята на българската енергетика, като в тази класация не бива да пропускаме и Сашо Кеша, поставен от ИТН. Но Малинов е номер 1 по унищожаване на енергетиката ни и по заблуждаване на Борисов и на Радев, че има ключови връзки с Държавния департамент на САЩ.

Преди дебата слушахме самохвалебствията на Демерджиев по същата телевизия! Явно че се подхвърля идеята за "равноотдалечената" му фигура отново за вътрешен министър. Махаме професионалисти от гилдията, слагаме илюзионисти от словоблудския пловдивски сектор на Копринковия свят. Голям зор от страна на ПП/ДБ да заменят държавата на Борисов с държавата на Копринков!

А междувременно преходната държава на Кирил Петков и харвардските балони се превърна в най-разпадащата се обществена структура, най-бедната, най-задлъжнялата и най-безотговорната. Демерджиев искаше да оглавява партията на Радев, но Радев не посмя да направи крачката. Демерджиев беше вътрешен контрол по времето на енергийния шашмалог Росен Христов, заедно с бутафорията Пеканов, който днес пак развиваше схоластична сапунено-мехурна икономика по БНТ и обясняваше как „хората не приемали прогнозата за времето“, съответно канеше народа на университетски лекции (нашите управници обичат лекциите, понеже в лекциите изграждат, а в реалността разкопават и разрушават), заедно с объркания Крум Зарков, който предлагаше правни реформи без да има един ден трудов стаж в реалния живот, и с Христо Алексиев, за който можем да изпишем огромен обем текстови файлове, кой го поставя и пази, и който всяка куха лейка, по-нахална колежка, може да го закачи в междучасието и да му даде посока.

Демерджиев непрекъснато говори, че знае тези и тези, кои били, какво правили, а той като беше министър що не ликвидира проблема завинаги?! Или по-лесно е да говориш и да се правиш на велик, отколкото наистина да си велик. В кабинета на Гълъб Донев се случиха много нередности, които ще са определящи за бъдещето на България.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    34 1 Отговор
    Личи си Калина на коя флейта свири!
  • 2 С какво ?

    31 1 Отговор
    С тонове лъжи , хитреещ по селски , наддумвайки се махленски , некомпетентност и злоба ли ? Бърньо въпреки напъните си , от които се разсмърдя , беше просто жалък !
  • 3 Добрев =. Ново начало

    31 5 Отговор
    Добрев е тип Тошко Йорданов... С интриги, кавги и лъжи заглушава всеки нормален
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 рачко пръдлето

    23 3 Отговор
    делян, делян амо много, много недоделян /с неизвестна диплома за образование/
  • 6 Фотограф

    15 4 Отговор
    Лошото, че Добрев е от герб, а той ще сподели съдбата на дпс........
  • 7 Трол

    3 7 Отговор
    От Хасково идват най-добрите ни политици.
  • 8 5464554

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "да попитам":

    Баце има нужди , а на народа казваше , че живеел като аскет........светец да го зовът.....
  • 9 Реалист

    14 1 Отговор
    Давай вече назад моме Кално,идва финал
  • 10 Колето

    17 3 Отговор
    Абе, Калинче, кифло мамина, твоят мокър сън беше препил вчера.
  • 11 Това е

    22 2 Отговор
    Абе какво искате от Калина,тя пълноправен член на герб от 2021г.
  • 12 тази

    13 2 Отговор
    е гледала друг мач и се показва, като съдия който дори и да свири не може, а пък е жена????
  • 13 Каунъ е

    17 5 Отговор
    Първокачественният хасковски каунъ Делян Добрев ръсеше лъжи и фалшиви обвинения. Инструктиран беше да прекъсва и пречи на Василев!Ама за пореден път много се изложи.
  • 14 позор!

    23 3 Отговор
    Позор ма, Калинке! Позор за теб ма, банкянска слугиня и ваксаджийка на СИКаджийския престъпник Боко Тиквата! Асен Василев много аргументирано и спокойно опроверга лъжите и измамите на хасковското нищожество Добревия Делянчо, който, ако помниш Калинке, беше назначил там в общината цялата си рода, барабар с фирмите й и им беше осигурил милиони от обществени поръчки"! Измамникът Делян Добрев, едно от най-противните и отвратителни лица в престъпната ГЕРБерастка шайка е точно на хасковското нищожество, което ти, Калинке, нещо се мъчиш да защитаваш, ама не се получава! Асен Василев се държа повече от достойно и затвори мръсната уста дори на хасковското деляндобрево нищожество, което, вместо в Парламента, отдавна трябваше да търка наровете на софийския затвор, барабар с бившия им "финансов" министър, обвинен по "Магнитски", но най-вече в компанията на свирепия СИКаджийски престъпник Боко Тиквата, който ограби, срути и съсипа България!"!"
  • 15 Назад!

    17 3 Отговор
    "Назад, назад, моме Калино"! Много си жалка и много смешна! Хайде де, поспри малко с това лизане на ГЕРБерастки задници, че ставаш направо отвратителна!
  • 16 Браво ма дърто..... многоточие....

    16 2 Отговор
    Такава антиреклама на ГЕРБ никой не може да направи.
  • 17 Госあ

    15 2 Отговор
    много проста и нескопосана жена е таа андролова
  • 18 Джуджето

    13 2 Отговор
    Андроловс е компетентна дотолкова доколкото да надуе хобита на слона😀😀😀
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 2 Отговор
    Друго се видя по БТВ...На дебата василев бе убедителен и доказателствен.Ако не бе той сега трета категория хора -пенсионери щяха да бъдат далеч Под жизнения минимум!Единствен ,който разбира от пари в бг ,изключвам моята фамилия е Асен Василев!

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 чекисть..

    3 8 Отговор
    А бе и двамата са от един дол дренки-заедно с дебел османчо..дабре че номер 1 и 12 блокираха трибуната на парламенто-иначе сега мариците щяха да са фотоволтаци,изсякоха над 240 декара гора за да вземат 500 млн.евро от дъртофелник урсул,а мариците носят в хазната над млрд.левове годишно печалба..само рубладжийски,белене е на народа а не е за подаряване на бандерците.

    Коментиран от #29

  • 23 чекисть..

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да бе..кокорчо е решил проблема на пенсионерите-половината от тях са под санитарния минимум,ще вдигнат от чнг-минималнате,социалните и телк пенсиите ,а за редовните пенсионери дето са си направили стажа..няма,твърдо замразяване до 1 юли..а чантаджийте,бюджетниците и тия под пагоните..два раза в годината им вдигат заплатите..вранча требва тука да дооо.

    Коментиран от #28

  • 24 Смешник

    3 10 Отговор
    Не съм гледал дебата нито чел статията. Идвам да кажа, че не ми дреме за тия клоуни ОПГ, защото има ПП Величие, които ще мачкат на изборите. Ще има върлища, ще има АЕЦ Белене, ще има ПАВЕЦ Чаира, ВЕИ не на земеделска земя. Течаща питейна вода за всички. Гласувайте, не се продавайте на тия, че тока и водата ще станат лукс.

    Коментиран от #34

  • 25 Истината

    11 2 Отговор
    Още една калинка от Новото начало
    Властта на Пеевски бе застрашена и той дръпна шалтера на реформите. А Борисов, Делян Добрев, Теменушка и останалата корумпирана хунта, обслужила Путин, след спасението си от прокуратурата на Пеевски са изцяло негови васали. Само за броени месеци без ГЕРБ в изпълнителната власт, но все още контролираща всички останали инструменти на властта - регулатори, служби, прокуратура, общини ... :
    1. След 12 години ГЕРБ и на първо място по корупция в ЕС - вече не сме първи, а след Унгария.
    2. След 12 години ГЕРБ и на първо място по бедност - вече сме доста близо до Гърция, Словакия и Латвия и при правилна доходна политика може скоро да не сме най-бедни
    3. След 12 години ГЕРБ и с най-голямото неравенство в Европа, то само за три години то (по Джини) намаля и вече сме близо до Латвия и Литва с шансове при правилна политика да ги минем
    4. След 12 години ГЕРБ, Албания и Сърбия ни застигнаха по индекс на човешко развитие на ООН. Но бяха предприети от кабинетите на ПП-ДБ значителни мерки за повишаване на МРЗ и пенсии, които са с най-голямо значение за прехрана и здравеопазване за възрастните хора и намаляване на най-високата смъртност в ЕС.
    5. След 12 години ГЕРБ, най-после ни приеха в Шенген - благодарение на доверието, което липсваше към България на Борисов.
    И още нещо - ако една партия няма в програмата си нищо за реформи на служби и регулатори - значи е продукт на задкулисието.
  • 26 Обидите са липса на аргументи!

    13 2 Отговор
    Делян Добрев няма нито образованието, нито възпитанието, нито компетенциите на Асен Василев! Обидите не са аргументи да защитиш тезата си, а безсилие и липса на такива!
  • 27 3 години без ГЕРБ

    10 1 Отговор
    - Нарастване на доходите и средната заплата. По паритет на покупателна способност на разполагаемите доходи България почти настига държави като Словакия и Румъния, и задминаха Унгария, ;
    - Нарастване на БВП;
    - Пенсиите за три години се увеличиха повече, отколкото за 10-12 години управление на ГЕРБ;
    - Инфлация, намаляваща по-бързо от тази в еврозоната, което дава надежди да изпълним Маастрихтските критерии за присъединяване към края на 2024 г.;
    - Финансовата дисциплина беше запазена въпреки сериозното увеличение на доходите и отделянето и изразходването на рекордни средства за инвестиции. Критериите от Маастрихт за дълг и дефицит са изпълнени;
    - За еврозоната има добри новини от ключови представители на ЕС. В официални документи страната се окуражава по пътя ѝ към еврозоната. Ако правителството не беше паднало, можеше вече да имаме и споменаване на членство от 2025 г. в официална комуникация на ЕС;
    - Страната влезе в Шенген и има сериозни основания да се смята, че до края на годината ограниченията върху сухопътните граници ще бъдат вдигнати;
    - Ясна енергийна политика, скъсваща с обвързаностите с Русия;

    Всичко това ще бъде унищожено от Борисов,Пеевски и Радев, за да запазят контрола над служби, регулатори, администрация и да продължат да грабежа.
  • 28 Истината

    11 2 Отговор

    До коментар #23 от "чекисть..":

    Ако бяха останали Продължаваме Промяната на власт, пенсионерите вече щяха да взимат европейски пенсии и работещите - европейски заплати!

    Коментиран от #36

  • 29 Факт

    16 1 Отговор

    До коментар #22 от "чекисть..":

    Делян Добрев може само да ближе обувките на Асен Василев, нито му е на интелекта, нито на културата!!!
  • 30 Жалки кремълски noдлorи !

    6 1 Отговор
    Тази въртиопашка да не би да е гледала бигбрадър и да е била пияна, че са и се привеждали Асен Василев и пудела на пеевски - делян добрев ?
    Много поздрави от волгата от ... не е от москва, от Брюксел е.
  • 31 Чест и почитания на Асен Василев!

    12 2 Отговор
    Асен Василев е класи над Делян Добрев-Кумгейта! Делян Добрев първо да го пратят на курс как се водят дебати, да се научи, когато опонента му говори, той да мълчи. Като му дадат думата, тогава да се изказва! Така правят културните хора!
  • 32 MIНКЕ

    7 0 Отговор
    Тази “журналистка“ няма нужда да ми перифразира какво са говорили и дебатирали тия двамата !T@па е като спортен коментатор !Много станаха такива „ретранслатори„ които да ми обясняват това или онова !Мога и без тях ,паразитират в медиите и леят това дето го нямат!
  • 33 Никой

    5 0 Отговор
    Борисов си цъкаше белота с Валката Златев, Калинчето деменция ли я сполетя ? Ами новата дума " братиньо " в българския правоговор за кого бе предназначена. Калинките на НДСВ корумпираха държавата с помоща на мафията. Спомняте ли си " кой " тогава беше Глав. сек. на МВР.
  • 34 123456

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Смешник":

    Защо Ви е тази земеделска земя. Да не би да я обработвате или ще строите увеселителни бутафории?

    Коментиран от #35

  • 35 Смешник

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "123456":

    Земята е, за да се произвежда храна - за вътрешна и външна консумация. Това, че Вие изгонихте хората и затова земите пустеят, не означава да ги унищожавате и заграбвате както ви дойде. Няма да получите плодородна почва, за да си сложите соларите и генераторите. Мястото на соларите е по покривите на хората, а на генераторите в планините - далеч от човешки поглед. Така е в Европа и цивилизованият свят, защото е разумно. Откажете се навреме от безумията.
  • 36 Смешник

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    Да, така е. Кутия мляко от 2,5лв щеше да е 16лв, яйца 6 броя от 3лв на 10лв, външният дълг щеше да е с 200 милиарда отгоре, а не с 40+ както е сега, квм в софия 20 хиляди евро, тока и водата ще са лукс и ще ги плащаме с бързи кредити. Без бг банки, само клонове на чужди. Щеше да е рай,да. Дааааа