Отидете към основна версия

12 133 9

Лудогорец губи 700 хиляди лева заради наказанието

  • лудогорец-
  • реал мадрид-
  • уефа-
  • наказание

Разградчани ще претърпят сериозни финансови загуби, след като УЕФА затвори сектор А

Снимка: БТА/АР
Родният първенец Лудогорец ще загуби около 700 000 лева заради наказание на УЕФА, информира вестник "Стандарт". Както е известно, от европейската централа затво­риха сектор "А" на наци­оналния стадион "Васил Левски" за пър­вия домакински мач от Шампионската лига срещу Реал заради расистки скандира­ния в двубоя срещу Стяуа.

Сметките показват, че "милионерите" губят 6500 билета на це­на от 100 лева в централната трибуна. Някои от местата трябваше да са и по-скъпи. Става въп­рос за малките ложи под ВИП-а, където срещу по-солени суми запалян­ковци щяха да бъдат гле­зени с кетъринг и други екстри. Към загубите трябва да бъдат прибавени още 16 000 евро глоби.

6 хиляди евро са за натрупани картони (над 5 в мач), 5 хиляди евро за недостатъчна организация и 5 хиляди евро за нахлулия на терена фен от сектор "В".
 
Със сигурност освен върху приходите на Лудогорец наказанието ще рефлектира и върху търсенето на билети. Доста заявки за сектор "А" ще трябва да бъдат пренасочени към "В". До снощи липсваше инфор­мация за промяна в це­ната на местата - 75 за "В", по 50 за "Г" и "В", 60 за виражите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини