Last news in Fakti

6 Септември, 2014 15:56 12 131 9

Лудогорец губи 700 хиляди лева заради наказанието

  • лудогорец-
  • реал мадрид-
  • уефа-
  • наказание

Разградчани ще претърпят сериозни финансови загуби, след като УЕФА затвори сектор А

Лудогорец губи 700 хиляди лева заради наказанието - 1
Снимка: БТА/АР
Родният първенец Лудогорец ще загуби около 700 000 лева заради наказание на УЕФА, информира вестник "Стандарт". Както е известно, от европейската централа затво­риха сектор "А" на наци­оналния стадион "Васил Левски" за пър­вия домакински мач от Шампионската лига срещу Реал заради расистки скандира­ния в двубоя срещу Стяуа.

Сметките показват, че "милионерите" губят 6500 билета на це­на от 100 лева в централната трибуна. Някои от местата трябваше да са и по-скъпи. Става въп­рос за малките ложи под ВИП-а, където срещу по-солени суми запалян­ковци щяха да бъдат гле­зени с кетъринг и други екстри. Към загубите трябва да бъдат прибавени още 16 000 евро глоби.

6 хиляди евро са за натрупани картони (над 5 в мач), 5 хиляди евро за недостатъчна организация и 5 хиляди евро за нахлулия на терена фен от сектор "В".
 
Със сигурност освен върху приходите на Лудогорец наказанието ще рефлектира и върху търсенето на билети. Доста заявки за сектор "А" ще трябва да бъдат пренасочени към "В". До снощи липсваше инфор­мация за промяна в це­ната на местата - 75 за "В", по 50 за "Г" и "В", 60 за виражите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    3 2 Отговор
    bedna darjava sme i vichki ni e.avat.
  • 2 ДА

    2 3 Отговор
    100 кина за билет, тия да не се мислят за Барса (headbang) Я сега по една ледена кофа :D (finger)

    Коментиран от #3

  • 3 Autohouse Randm

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДА":

  • 4 Bobi

    1 2 Отговор
    700 х. за хора като Домусчиев са нещо като за нормален човек да иде на китайски ресторант. Тъпото е че парите в държавата, не са на местата дето трябва да бъдат. Е сега по наводненията хорицата не могат къщите да си оправят, но пари за стадион в Разград има. Срам ме е да си го кажа, но национализацията от 9ти септември все повече почва да ми се вижда, като логично решение.
  • 5 dfafd

    0 5 Отговор
    radvam se bravo kakva hubava novina samo takiva da ima
  • 6 Симеон Тасев

    5 0 Отговор
    ще и дойде времето и на уефата да го однесе за пренебрежението си към България
  • 7 бай(sir)Шиле

    2 1 Отговор
    Тъкмо ни се разгони кравата и бика взе,че умре!!!
  • 8 Софиянче

    0 0 Отговор
    Анадолски отбор с цигани за футболисти.
    Парите обаче не карат никой да ги харесва,даже
    обратното,такива рушветаджий са до време,
    после никой няма да ги помни.
  • 9 Русенче

    0 0 Отговор
    До Софиянчето:
    Не знам дали знаеш къде е Анадола и разликата между цигани, турци и чернокожи, обаче ще ти кажа едно... Е заради такива като теб няма да се оправи тази държава, защото населението толкова затъпя, че няма на къде... Само от писанията ти се разбира, че си един обикновен "запалянко" на ЦСКА или Левски - т.е. алкохолици и наркомани, които не отиват на стадиона за да гледат качествен футбол и да се забавляват, а отиват за да палят, чупят и да изказват расистките си подбуди... Лудогорец цяла българия ще ги помни много дълго време за подвига, който извършиха... Единственто, което може да те успокои от факта, че в Разград ще има 4-звезден стадион отговарящ на всички изисквания, а в София не... е факта, че софийски отбор поне още 10-15 години няма да се нуждае от такъв стадион, докато отборчета, които преди биехме с по 8:0 сега ни дерът под път и над път...
    И ако от цялата работа не си разбрал добре - не, аз не съм фен на Лудогорец, аз съм левскар... просто прявя това, което всеки уважаващ себе си българин тряябва да направи - а именно да подкрепи всеки български отбор извършил нещо голямо, с което да накара другите да разберат, че съществъва някъде си такава държава "България".... без значение дали това е Лудогорец, ЦСКА, Берое или Марек....