Отидете към основна версия

784 0

Бартомеу: Луис Енрике остава в Барселона

  • хосеп мария бартомеу-
  • луис енрике-
  • барселона

Президентът на каталунците не вижда причина за прекратяване на договора на специалиста

Снимка: БТА/AP

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че Луис Енрике ще продължи да води отбора на „каталунците“, съобщи goal.com.

Специалистът успя да изведе Барса до требъл, след като под негово ръководство отборът спечели титлата на Испания, Купата на краля и трофея в Шампионската лига. Въпреки това имаше доста съмнения относно това дали Енрике ще продължи да води отбора, най-вече заради колебливия старт на сезона. Дори след края на финала в Берлин самият той призна, че бъдещето му е неясно.

Сега Бартомеу отхвърли всички съмнения, заявявайки че Енрике ще е треньор на Барселона докато той продължава да е президент.

„Няма причина да прекратяваме договора на Енрике, след като той представи толкова безкомпромисно през този сезон.“, заяви Бартомеу.

Президентът на Барселона потвърди, че от клуба следят от близо изявите на звездата на Ювентус Пол Погба, но все още не може да се каже, че ще се стигне до оферта. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Барселона временно без президент

    Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу е подал своята оставка, предаде Football Espana. Шефът на "каталунците" се оттегля от пос ...
    09.06.2015
    895
    0