Last news in Fakti

8 Юни, 2015 14:35 781 0

Бартомеу: Луис Енрике остава в Барселона

  • хосеп мария бартомеу-
  • луис енрике-
  • барселона

Президентът на каталунците не вижда причина за прекратяване на договора на специалиста

Бартомеу: Луис Енрике остава в Барселона - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че Луис Енрике ще продължи да води отбора на „каталунците“, съобщи goal.com.

Специалистът успя да изведе Барса до требъл, след като под негово ръководство отборът спечели титлата на Испания, Купата на краля и трофея в Шампионската лига. Въпреки това имаше доста съмнения относно това дали Енрике ще продължи да води отбора, най-вече заради колебливия старт на сезона. Дори след края на финала в Берлин самият той призна, че бъдещето му е неясно.

Сега Бартомеу отхвърли всички съмнения, заявявайки че Енрике ще е треньор на Барселона докато той продължава да е президент.

„Няма причина да прекратяваме договора на Енрике, след като той представи толкова безкомпромисно през този сезон.“, заяви Бартомеу.

Президентът на Барселона потвърди, че от клуба следят от близо изявите на звездата на Ювентус Пол Погба, но все още не може да се каже, че ще се стигне до оферта. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА