Last news in Fakti

9 Юни, 2015 20:16 890 0

Барселона временно без президент

  • барселона-
  • временно-
  • без-
  • президент-
  • хосеп мария бартомеу-
  • оставка

Хосеп Мария Бартомеу подаде оставка, чакат се нови избори през юли

Барселона временно без президент - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу е подал своята оставка, предаде Football Espana. Шефът на "каталунците" се оттегля от поста си, но на предстоящите избори през юли той отново ще се кандидатира за мястото. Негов основен претендент се очаква да бъде бившия президент на "лос блаугранас" - Жоао Лапорта.

"Знаех, че да си президент на Барселона няма да е лесно. Посветих тялото и душата си на клуба. В последните година и половина надминахме всички очаквания и отново се превърнахме в печеливш отбор, благодарение на стабилния си финансов модел." - заяви на пресконференция днес Бартомеу.

"Справихме се с много трудности и несправедливости. Клубът ни все още е най-големият спортен клуб в света. За пръв път в историята си постигаме требъл, това е магически момент за нас." - добави той, разкривайки Лионел Меси и Луис Енрике като две от ключовите фигури, изградили "машината за победи".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА