Отидете към основна версия

10 784 25

Кубрат Пулев: Готов съм отново да изляза срещу Кличко

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • кличко-
  • бокс

Българският боксьор сподели, че си е взел поуките след загубата от украинеца

Снимка: БТА/АР

Кубрат Пулев отдавна се е отърсил от загубата, която претърпя миналата година срещу Владимир Кличко. В интервю пред bTV, боксьорът без съмнение сподели, че отново е готов да излезе на ринга срещу украинеца, но втори такъв двубой надали ще има. 

"Готов съм да изляза отново срещу Кличко. Паднах и станах. Когато побеждаваш големи съперници, няма как да не напреднеш в ранглистата. Когато станеш един от първите 5-тима или един от първите 3-ма, ставаш и претендент за световната титла. Но не мисля, че Кличко ще се съгласи да играе втори път с мен. Едва ли ще има друг такъв мач." - заяви "Кобрата" в предаването "120 минути".

Спортистът не скри, че е имал и предложения да влезе в политиката, също както и Кличко. 

"Предлагаха ми от няколко партии. Всъщност, индиректно аз се чувствам политик. Мисля си, когато и където мога, и се опитвам да влияя позитивно на политиците, че не бива да ламтят за пари, например. За мен България е висша цел. С нищо не сме по лоши от останалите. Яд ме е, че един немски пенсионер получава по 1000-1500 евро, а един български пенсионер 100-200 лв. Яд ме е, че хората са равнодушни. Трябват ни интелигентни, образовани и дейни хора." - добави Пулев. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини