Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 18:37 3 568 3

Дерек Чисора: Мачът с Кубрат Пулев ще е страхотен

  • кубрат пулев-
  • дерек чисора-
  • мачът

Британецът се изказва ласкаво за най-добрия български боксьор

„Боят с Кубрат Пулев ще е страхотен. С този мач мога да се върна в битката за титлата в тежка категория.“ Така британският боксьор Дерек Чисора коментира предстоящият си мач с най-добрия български боксьор Кубрат Пулев, в който той ще заложи европейската си титла.

Чисора е известен със скандалното си поведение, но пред Boxing News се изказа ласкаво за Пулев. Той заяви, че най-вероятната дестинация за мача помежду им е германската столица Берлин.

„Това е мачът, който исках. През тази година имах 5 мача, които бяха лесни за мен. Имам нужда от нещо, което да ме върне в борбата за световната титла. Смятам, че Пулев е подходящ за това. Той е страхотен опонент и мисля, че ще стане страхотен бой.

Понякога няма нужда да се биеш за световната титла, за да правиш пари. Сега е страхотно време за британския бокс. Имате Тайсън Фюри, имате мен, имате Дейвид Хей, имате Дейвид Прайс. Страхотни боксьор. Искам отново да се бия с най-добрите“, заяви Чисора.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай

    0 0 Отговор
    ша та дъвче кобрата
  • 2 нема лабаво

    0 0 Отговор
    Абе ша има балет на един крак с плезене.
  • 3 Нереза

    0 0 Отговор
    да нема пак паданье 5/6 пъти и срам и резил