Отидете към основна версия

15 602 5

Порно актьорът яде голям бой във В група

  • порно актьорът-
  • в група-
  • николай бончев

Лудо меле на мача между Евроколеж и Борислав 2009

Нови изстъпления са станали по време на мач във В група. Футболистът на Евроколеж Николай Бончев останал със счупена ръка, след бой по време на срещата с Борислав 2009 от Югоизточната В група.

В края на мача Бончев се сдърпал с Йордан Томов. Това довело до бой между футболистите на двата отбора, в който се включили и 150 фена, които гледали мача.

“Дали Бончев е ударил умишлено играч на съперника при изпълнение на тъч не мога да кажа. Видях, как бе повален на земята след удар с юмрук. След 2-3 секунди Бончев се изправи и отговори със същото. В следствие на това над 150 фена на домакините нахлуха на терена и започнаха да го ритат в тялото и главата. Той е със счупена на 2 места ръка, а снощи претърпя операция - успешна. Всичко се случи, защото преди мача ни предложиха пари и банкет, за да им дадем мача. Ние отказахме и това не се понрави на домакините”, заяви пред Plovdiv Derby спортният директор на Евроколеж Григор Иванов.

Бончев е известен с прозвището си порно-актьора. Той нашумя, след като се снима в скандален клип на Азис, в който се въргаля в едно лего с краля на поп фолка. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини