Last news in Fakti

4 Април, 2016 16:11 15 594 5

Порно актьорът яде голям бой във В група

  • порно актьорът-
  • в група-
  • николай бончев

Лудо меле на мача между Евроколеж и Борислав 2009

Нови изстъпления са станали по време на мач във В група. Футболистът на Евроколеж Николай Бончев останал със счупена ръка, след бой по време на срещата с Борислав 2009 от Югоизточната В група.

В края на мача Бончев се сдърпал с Йордан Томов. Това довело до бой между футболистите на двата отбора, в който се включили и 150 фена, които гледали мача.

“Дали Бончев е ударил умишлено играч на съперника при изпълнение на тъч не мога да кажа. Видях, как бе повален на земята след удар с юмрук. След 2-3 секунди Бончев се изправи и отговори със същото. В следствие на това над 150 фена на домакините нахлуха на терена и започнаха да го ритат в тялото и главата. Той е със счупена на 2 места ръка, а снощи претърпя операция - успешна. Всичко се случи, защото преди мача ни предложиха пари и банкет, за да им дадем мача. Ние отказахме и това не се понрави на домакините”, заяви пред Plovdiv Derby спортният директор на Евроколеж Григор Иванов.

Бончев е известен с прозвището си порно-актьора. Той нашумя, след като се снима в скандален клип на Азис, в който се въргаля в едно лего с краля на поп фолка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коча

    1 0 Отговор
    Това е положението по селата!Младите хора са абсолютни деграданти и простаци!Или в хоремага или на стадиона бой до скъсване.В селата живота върви с друг ритъм бавно и тъпо!
  • 2 koi kogo bil

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=79LQlKI4Xps
  • 3 гоуст

    0 0 Отговор
    Гейзера е пълен смешник: удря в гръб и бяга след това да се скрие
  • 4 Ahmet

    0 0 Отговор
    Бой и тва е !
  • 5 до коча

    0 0 Отговор
    Прав си коч , друго си да се сбиеш на на бул. България , я на Околовръстното