Отидете към основна версия

1 183 0

Домусчиев не остана длъжен на Ганчев

  • домусчиев-
  • ганчев-
  • цска-софия

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отвърна на атаката на Гриша Ганчев, с която благодетелят на ЦСКА-София обвини "орлите", че имали "подизпълнители" в първенството.

„Като гледам как му свириха на Гриша Ганчев съдиите в последния мач, мисля, че някои хора прекалено много приказват, ама носовете им стават дълги. Прекалено много злоба има и пошлост в българския футбол, което не е редно. Вместо някой да се учи какво са направил и другите, кое е позитивното и положителното, както ние сме правили, да се занимаваш и да оклеветяваш другия, това няма да помогне по никакъв начин за развитието на един клуб и да станеш по-голям човек”, заяви Кирил Домусчиев за предаването "Домът на футбола" на Диема спорт.

Босът на Лудогорец продължава да твърди, че ръководеният от Гриша Ганчев ЦСКА не е ЦСКА.

„Силно се надяввам се да имаме все повече конкуренти. Има отбори, които ни е трудно да побеждаваме – Черно море, Локо (Пд). Левски и ЦСКА няма какво да ги коментираме. Искам да кажа ЦСКА-София, защото това не е ЦСКА. Това са си отбори с бюджет и традиции. Сега първенството е доста по-конкурентно. Дори отборите, които влязоха с уайлд кард, се представят достойно и могат да бият всеки, вижте Локо (ГО), Дунав, Верея”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини