Отидете към основна версия

1 371 2

ИДИЛ заплашиха и Дидие Дешан (СНИМКА)

  • дешан-
  • постер-
  • заплахи-
  • идил-
  • колаж

Продължават да тормозят футболния свят

Терористичната организация ИДИЛ продължава да тормози футболния свят. От няколко дни Ислямска държава е подел акция с шокиращи плакати, чрез които заплашва най-големите звезди. Преди няколко дни беше разпространен постер с лика на Лео Меси. На него аржентинският гений е затворен зад решетките и плаче с кървави сълзи.

Този път ИДИЛ направи колаж с лика на селекционера на Франция Дидие Дешан. Текстът върху плаката с него гласи: "Ще продължим да ви тероризираме и да разваляме живота ви" с маскиран джихадист над треньора. На него Дешан е обявен за "враг на Аллах". Той е дело на организацията УАФА, която играе ролята на медия за терористите, чиято последна цел е да всее страх сред футболните фенове по света.

Преди седмица се появи друга снимка, на която емблемата на Мондиал 2018 е до маскиран въоръжен човек пред "Волгоград Арена", с надпис: "Очаквайте ни".Световното първенство в Русия ще се играе в 11 града от 14 юни до 15 юли, а финалът е на стадион "Лужники" в Москва и от ИДИЛ не спират да заплашват за атентати.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини