31 Октомври, 2017 14:58 2 762 1

"Ислямска държава" заплаши и испански талант

  • идил-
  • ислямска държава-
  • заплаха-
  • асенсио-
  • роналдо-
  • меси-
  • неймар-
  • дешан

ИДИЛ продължава да всява страх месеци преди началото на Световното първенство по футбол в Русия

"Ислямска държава" продължава да всява страх месеци преди началото на Световното първенство по футбол в Русия. От ИДИЛ пуснаха плакат със заплаха и към звездата на Реал Мадрид Марко Асенсио. Както е известно, преди това бяха заплашени още Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Неймар и Дидие Дешан, който води Франция.

Към 21-годишния футболист има обяснение: „Марко Асенсио е ционист“.

Това е във връзка с публикацията на играча в „Туитър“ в началото на октомври, когато испанските национали бяха в Израел за контролна среща, спечелена с 1:0. Тогава Асенсио пусна своя снимка в Йерусалим, придружена с емотикон под формата на израелското знаме. Още тогава футболистът на Реал (Мадрид) беше атакуван от различни организации и обикновени фенове.

Плакатът на ИДИЛ е придружен и от доста по-дълъг текст със заплахи, за разлика от предишните предупреждения.

"Горко ви, кръстоносци и евреи…. Аллах ще властва върху вас. Когато най-малко го очаквате, ще бъдете наказани, тъй като това е обещано от Аллах и той не нарушава обещанията си."
Световното първенство в Русия ще се играе в 11 града от 14 юни до 15 юли, а финалът е на стадион "Лужники" в Москва и от ИДИЛ не спират да заплашват за атентати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Християнин

    8 0 Отговор
    За това, преди ненормалните маймунски индивиди (мозъчни инвалиди) - последователи на хуйлах да бъдат допуснати да си правят своеволия, трябва да бъдат заличени от лицето на земята!!! Събуди се Българийо, Европо, и цял свят!!!