Отидете към основна версия

2 257 5

Критиките към Бербатов започнаха

  • критики-
  • керала бластърс-
  • бербатов-
  • форма

Българският нападател нареден сред лошо представящите се играчи на Керала Бластърс

След само три кръга от началото на сезона в индийското първенство българинът Димитър Бербатов бе поставен сред петимата най-лошо представящия се футболисти на Керала Бластърс. Нападателят е поставен от местната медия Sportskeeda на второ място сред разочарованията на тима, като пред него е само Йейн Хюм.

„Бербатов беше една от най-големите звезди, подписала с индийски клуб този сезон. Логично е феновете да имат огромно очаквания към него. Те се надяваха да видят поне част от това, което той показваше в Манчестър Юнайтед. 36-годишният нападател има съвсем нова роля и все още е в процес на адаптация към нея. Бербатов изглеждаше напълно загубен в първите си два двубоя на тази позиция, но в третия показа леко подобрение”, пише в анализа на Sportskeeda за българина.

„Той без съмнение притежава феноменално първо докосване, но засега тотално се проваля в създаването и реализирането на голове за тима си. Все още не се е отчел нито с асистенция, нито с гол”, допълват от индийската медия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Недоволство срещу Бербатов в Индия

    Двама от младите играчи на Керала Бластърс - нападателят Прасант Карутадаткуни и вратарят Суджит, заявиха, че звездата на тима Димитър Бербатов е мълч ...
    08.01.2018
    2 739
    2
  • Добри новини за Димитър Бербатов

    Българският нападател на индийския Керала Бластърс - Димитър Бербатов бе зарадван с добри новини. Голмайсторът получи контузия при загубата с 2:5 от Г ...
    12.12.2017
    1 914
    0