Отидете към основна версия

3 584 21

Оказа се, че Любо Пенев не е треньор на ЦСКА

  • любослав пенев-
  • треньор-
  • цска-
  • наказание-
  • бфс-
  • глоба

Пенев нападна остро съдиите и Борислав Михайлов

Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи парична глоба на Любослав Пенев, който отправи остри критики към институцията, съдиите в родния футбол и Борислав Михайлов.

От решението на Дисциплинарната комисия става ясно, че Любослав Пенев, който наскоро застана начело на ЦСКА, всъщност не е старши-треньор на отбора, а е лицензиран като помощник. Любо Пенев ще трябва да заплати общо 9000 лева заради критиките си. Вижте какво се казва в решението:

"Във връзка с множество сезирания до комисия „Етика и феърплей“ и Дисциплинарната комисия при БФС на извънредно свое заседание ДК реши: За нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.1, б.А от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Любослав Пенев – лицензиран като пом. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София с глоба в размер на 5000 лева.

За унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б.Б от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Любослав Пенев – лицензиран като пом. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София с глоба в размер на 4000 лева."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини