Отидете към основна версия

2 760 3

Нефтохимик се завръща на стадион “Лазур“ под наем

  • нефтохимик-
  • стадион лазур

Подписва договор за 5 години

Снимка: БГНЕС

Нефтохимик ще се завърне на ст.“Лазур“, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Очаква се днес сутринта да се подпише договорът за наем на спортното съоръжение. Той ще е за срок от 5 години, а средствата идват по спонсорски договор с голяма българска компания.

В началото на новата седмица се очаква ръководството на Нефтохимик да даде извънредна пресконференция, за да съобщи подробности за добрата новина.

По договора се работеше упорито в последните три месеца. Свършена е огромен по обем работа от цялото клубно ръководство, вече са изчистени и всички детайли.

Проведени са сериозни преговори със „Спортс пропърти мениджмънт“, дружеството е направило известни отстъпки. Добрата новина е, че е привлечен и генерален спонсор, който ще инвестира крупна сума, за да може Бургас отново да приема срещи от професионалния футбол. Очаква се стадионът да носи името на новия спонсор – голяма българска компания, която е най-сериозният меценат в спорта.

От началото на сезона Нефтохимик приема съперниците си в Созопол. Въпреки че домакинстват на 30 км от Бургас, "шейховете" вървят отлично в шампионата. Диян Петков е изградил отличен отбор, който е само на победа от третото място във Втора лига. Снощи Нафтата се наложи с 2:1 над Хебър Пазарджик в изключително драматична среща.

От клуба обаче са категорични, че не искат да избързват с евентуална промоция в елита, а ще вървят крачка по крачка. Тази година основната цел е обиграването на селекцията и връщането на ст.“Лазур“.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини