Last news in Fakti

2 Септември, 2019 19:40 4 787 1

Бивш футболист на "нафтата" и брат му са задържаните в Бургаско

  • наркотици-
  • зидарово-
  • канабис-
  • марихуана-
  • нефтохимик

Криминалисти разкриха нивата им с марихуана в созополското село Зидарово

Бивш футболист на "нафтата" и брат му са задържаните в Бургаско - 1
Колаж: Флагман

Бившият футболист на "Нефтохимик" Стамен Ангелов и брат му Димо са задържаните за 72 часа за разбитата в петък плантация с марихуана в созополското сeло Зидарово, научи "Флагман" от свои източници.

Бургаската районна прокуратура ги обвинява за това, че за времето от неустановена дата до 30 август т.г. в нива с площ от 2.5 декара, действайки в съучастие като съизвършители, братята са засели и отглеждали огромно количество растения от рода на конопа в частност марихуана.
В идните дни в съда ще бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение спрямо футболиста и брат му. Прокуратурата ще иска постоянен арест.

В ранния следобед на 30 август на територията на общините Бургас и Камено, както и созополските села Зидарово и Габър, се проведе акция на специализираните сили към ОД на МВР-Бургас и отдел „Криминална полиция“. Арестувани бяха 10 души, сред които криминално проявени, както и държавни служители. Димо и Стамен Ангелови, които също попаднаха под прицела на акцията, са известни в криминалните среди, занимават се с легален бизнес чрез спедиторска фирма за предоставяне на превоз с камиони.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафталин

    8 0 Отговор
    Другия път ще отглеждат картофи ...