Отидете към основна версия

3 349 14

Кубрат Пулев: Ще се бия с победителя от мача Руис-Джошуа

  • кубрат пулев-
  • след победата над райдъл букър-
  • интервю

Българинът даде кратко интервю на ринга, почти веднага след края на мача с Райдъл Букър, в който нашенецът записа 28-ата си победа в професионалния бокс

Снимка: Twitter - przemek garczarczyk

Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев записа категорична победа срещу бившия американски затворник Райдъл Букър с единодушно съдийско решение (99-91, 98-92, 98-92).

Кобрата доминираше в почти всички рундове, като може би изключение прави само първият, в който Букър логично бе свеж.

С поредната си победа българинът направи сериозна заявка за световната титла. Пулев е със статут на задължителен претендент за пояса на IBF в тежка категория и до 31 май 2020 г. би трябвало да се изправи срещу победителя от мача реванш между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа.

Ето какво заяви Кубрат Пулев веднага след края на мача с Райдъл Букър:

"Минаха 8 месеца от последния ми мач. На ринга е по-различно, но аз не спирах да тренирам през последните месеци. Съперникът ми не беше лош. Уважение за него, получи се хубав мач'', заяви Кубрат Пулев след победата си над бившия затворник Букър.

"Контролирах целия мач и бях доста по-добър. На различно ниво съм. Показах на всички какво е световното ниво и ще се бия с победителя от Руис - Джошуа", категоричен бе Кобрата.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини