Отидете към основна версия

2 147 6

Спартак Варна преговаря с Кокала

  • спартак варна-
  • емил велев-
  • треньор

Ръководителите на варненския клуб по спешност търсят нов специалист, който да върне увереност във футболистите, каквато имаше при Матушев

Ръководството на Спартак Варна усилено търси заместник на напусналия в посока националния отбор Неделчо Матушев. В момента "соколите" преговарят с няколко треньори, като най-напреднали са разговорите с Емил Велев - Кокала, научи ФАКТИ.

В момента начело на "соколите" е гръцкия специалист Кириакос Георгиу, който бе помощник на Матушев. В последните два мача под негово ръководство обаче варненци отстъпиха като гости на Септември (София) с 0:3 и загубиха от Литекс в Балчик с 0:4.

Точно заради слабите резултати, ръководителите на варненския клуб по спешност търсят нов специалист, който да върне увереност във футболистите, каквато имаше при Матушев.

За последно Велев води тима на Добруджа във Втора лига. Кокала пое добричлии в средата на ноември 2018 година, но напусна отбора пет месеца по-късно, след като "погреба" надеждите за оцеляване на "жълто-зелените" във Втора лига.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини