Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 14:18 2 142 6

Спартак Варна преговаря с Кокала

  • спартак варна-
  • емил велев-
  • треньор

Ръководителите на варненския клуб по спешност търсят нов специалист, който да върне увереност във футболистите, каквато имаше при Матушев

Ръководството на Спартак Варна усилено търси заместник на напусналия в посока националния отбор Неделчо Матушев. В момента "соколите" преговарят с няколко треньори, като най-напреднали са разговорите с Емил Велев - Кокала, научи ФАКТИ.

В момента начело на "соколите" е гръцкия специалист Кириакос Георгиу, който бе помощник на Матушев. В последните два мача под негово ръководство обаче варненци отстъпиха като гости на Септември (София) с 0:3 и загубиха от Литекс в Балчик с 0:4.

Точно заради слабите резултати, ръководителите на варненския клуб по спешност търсят нов специалист, който да върне увереност във футболистите, каквато имаше при Матушев.

За последно Велев води тима на Добруджа във Втора лига. Кокала пое добричлии в средата на ноември 2018 година, но напусна отбора пет месеца по-късно, след като "погреба" надеждите за оцеляване на "жълто-зелените" във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп плебей

    4 9 Отговор
    Плебеите се връщат обратно на село, където Брестак ги лупаше с любимото им 5-0, а в Ченге ядоха бой и се криеха зад полицаите от страх. Хахахахаха
  • 2 Ultras Spartak

    8 4 Отговор
    Спартак ще се завърне където му е мястото, а всеки против него ще яде синьо-белия ! ☠️
  • 3 Sandi

    3 8 Отговор
    Обратно в окръжните групи каменарчета. Там поне вземате медали и купи
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ченге

    1 0 Отговор
    В "Ченге" ядоха бой и зрители и футболисти с дървените колове ,с които бяха заградили сектора за гости ...Мишки да не пишат повече
  • 6 Турча

    1 0 Отговор
    Тез еклерчета много запознати бе.....