Отидете към основна версия

12 021 14

Първо във ФАКТИ: ЦСКА може да реализира грандиозен трансфер

  • али соу-
  • цска-
  • запитване-
  • ред бул залцбург-
  • факти

В клуба е постъпило запитване за Али Соу, гамбиецът е оценен на 3 млн. евро

Снимка: БГНЕС

От свои отлично осведомени източници, ФАКТИ научи, че в офисите на ЦСКА е постъпило запитване от австрийския гранд Ред Бул Залцбург относно възможността да привлекат в редиците си централния нападател на ''армейците'' Али Соу. В запитването си, от Ред Бул са оценили гамбийския таран на ЦСКА на 3 млн. евро.

От началото на есенния полусезон в efbet Лига, 25-годишният голмайстор на ''червените'' се представя на добро ниво, като в 18 мача, в които е взел участие, Али Соу е отбелязал осем попадения и е направил една асистенция. В турнир за Купата на България - Соу има един гол на сметката си.

Освен хегемон в австрийския футбол, тимът от Залцбург е и постоянен участник в турнирите на УЕФА - Шампионска лига и Лига Европа, което по всяка вероятно ще е доста изкушаващо за самия футболист, а и за ЦСКА, тъй като реализацията на подобен трансфер ще донесе престиж на клуба

Все още няма яснота дали от ЦСКА са склонни да се разделят с гамбийския национал за тази трансферна сума, като повече яснота най-вероятно ще има след края на есенния полусезон, който за 31-кратните шампиони на България приключва тази събота с мач срещу Дунав (Русе) на стадион ''Българска армия''. Двубоят е с начален час 16:30.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.

Свързани новини