Last news in Fakti

13 Декември, 2019 10:25 1 658 0

Конфликтът между ЦСКА и Бодуров продължава

  • николай бодуров-
  • цска

От Борисовата градина разкриха, че ще пуснат бранителя без пари само в чужбина

Конфликтът между ЦСКА и Бодуров продължава - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на вече бившия капитан на ЦСКА Николай Бодуров продължава да е неясно. Защитникът беше отстранен от отбора в началото на сезона и оттогава не играе. През последния месец усилено се говори, че Бодуров ще напусне "Армията" по време на зимната пауза. Спрягат се няколко родни отбори, които искат бранителя в редиците си. От Борисовата градина разкриха, че ще пуснат Бодуров без пари само в чужбина, пише „Меридиан Мач“.

Договорът на защитника с "червените" изтича в края на сезона, а дотогава съдбата му е в ръцете на ръководството, с което националът е в конфликт. Твърди се, че клубът може да го задържи до края на договора му, ако не получи определена оферта за него.

Бодуров искаше да напусне още в началото на сезона, за да поеме към Казахстан, където му предлагаха огромна заплата. Шефовете обаче не го пуснаха, а според слуховете именно това е била причината за зародилия се впоследствие конфликт между Бодуров и боса на клуба Гриша Ганчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА